Коледата наистина е вълшебна - когато я избира сомелиер

  • Сподели:
Коледата наистина е вълшебна - когато я избира сомелиер

Виното е удивителна напитка, с история дълга, почти колкото човешката. Виното е многопластово и в него се преплитат събития, съдби и епохи, които оставят своя отпечатък във вкуса и ароматите му. Колкото повече знаете и разбирате виното, толкова повече има да научите, а за един любопитен към живота човек, това е прекрасно приключение. Милиони аромати и вкусове се преплитат и очароват с невероятните си комбинации и истории, които разказват. Правилно подбраното вино прави яденето още по-интересно и вкусно, както и храната разкрива други страни на виното. Виното придружава дълги и приятни вечери с приятели и близки, в сладки приказки и смях. Накрая, но не на последно място, виното е прекрасен повод да пътувате и посещавате безкрайно красиви места. И ако горните доводи не са достатъчни, можем да добавим още - виното е чудесен избор за подарък, особени за предстоящите поводи каквито са коледните празници. 

От Seewines изглежда добре знаят това.

Нека заедно разгледаме какви възможности ни предлага виненият абонамент Mystery Box - изборът на сомелиера.

На първо място това е качество - като член на техния клуб получавате богата и разнообразна селекция от качествени вина на преференциална цена.Удобството в случая е, че доверявайки се на селекцията на вашия личен сомелиер, пестите време и усилия при избора на вино.

Дегустациите, организирани специално за членовете на клуба са само малка част от допълнителните привилегии, които ви очакват.

Всеки месец получавате винената си кутия безплатно, в специална опаковка в удобно за вас време и място.Можете да пропуснете месец или да прекратите членството си по всяко време. Не сте обвързани по никакъв начин.

На последно място, но не и по важност, е вашата вътрешна удовлетвореност. Чрез членството си се учите и изграждате вкуса си, възползвайки се от безплатни консултации с вашия сомелиер.

Трите вина, които всеки месец ще бъдат специално подбирани за вас, не са избрани случайно. За всяка една бутилка, която ще попадне във вашата Mystery Box ще намерите информация от сомелиера ви защо именно това е избраното вино и защо точно сега е най-подходящо за консумация.
От Seewines имат грижата да се заемат с избора на сорта, произхода, вкуса и доставката, където и да се намирате в България.
Това, което остава за вас, са изненадата, емоцията и насладата за сетивата.

Лично аз си позволявам да ви отправя едно приятелско напомняне, че след Коледа на пътя ви се задава месецът на виното и любовта и по-конкретно добрият, стар Свети Валентин.

Зарадвайте себе си или някой ваш близък с този емоционален подарък.

Повече за предложенията на Seewines може да научите ето тук: Mystery Box

А от екипа на High View Art - Наздраве