Превърнете виното в подарък

  • Сподели:
Превърнете виното в подарък

Наближава това време от годината, в което коледен аромат на канела, карамфил и сладки се носи на всякъде около нас! Времето, в което много ни се иска да раздаваме подаръци, усмивки, да даряваме любов и трепетни емоции. От днес, 1 декември, можем да твърдим, че коледният дух ще заема все по-голямо място в сърцата и ежедневието ни. А в центъра на София, на една любимите улици на столичани, Патриарх Евтимий 86, ви очаква “La Maison de Katarzyna”, където коледното настроение ще бъде в най-високата си степен през целия месец.

От KATARZYNA ESTATE много добре знаят, че приготовленията, организацията, менюто и подаръците са не по-малко вълнуващи от самия празничен ден, а вниманието към близките и приятелите е в основата на празничния дух и специалното отношение е това, което изпълва с щастие всеки от нас.

Тази година, през месец декември, La Maison de Katarzyna, ще се превърне в „коледна работилница“, където столичани ще имат голям избор от класни вина, лимитирани серии, гурме продукти, сладки изкушения, красиви опаковки и прекрасни празнични кутии и кошници, които да превърнат в подарък.

Крафт кутия, пълна с вкусни деликатеси, домашни продукти и червено вино, за ценители:

Harvest Cabernet Sauvignon, 2016. Гроздето e от специално подбран парцел, а ферментацията протича изцяло във френски дъбови бъчви

Натурален мед от кошерите в Katarzyna и рачел от тиква по домашна рецепта

Испански деликатеси: крем от манатарки, пастет от чоризо, пастет с козе сирене и карамелизиран лук и горчица с маслини

Дървена декорация и ароматни портокалови резени, в обливка от тъмен ръчно изработен шоколад, дават усещане за Коледа

Коледен каталог:

Телефон за поръчка: +359885606860

Мейл: info@katarzyna.bg 

Дървена кутия с гурме деликатеси:

Katarzyna Mavrud, 2019 вино направено с много внимание и стремеж да се получи висококачествен продукт от български сорт

Домашно приготвени гризини

Гурме деликатеси: артишок в екстра върджин зехтин, деликатес от угоен патешки дроб,  пастет от фазан с трюфел, пастет с козе сирене и карамелизиран лук и пастет от бяла риба тон с червена чушка

Коледният дух е преди всичко споделяне, какво по-ценно от това да споделим празничната емоция с приятели и близки? La Maison de Katarzyna е място, което предлага несравним уют за да се срещнем с близките си на чаша ароматен горещ шоколад.

Коледен каталог:

Телефон за поръчка: +359885606860

Мейл: info@katarzyna.bg 

Чаша топъл шоколад

Докато сме на шоколадова тема, ето още едно много интересно предложение - нещо вкусно със страхотна визия. Това са шоколадите Contemplations, вдъхновени от едноименния артистичен бранд на KATARZYNA ESTATE - шест различни вкуса ръчно изработен шоколад с шестте етикета на виното. Ако още не сте опитвали комбинацията вино и шоколад сега е момента!

Коледен каталог:

Телефон за поръчка: +359885606860

Мейл: info@katarzyna.bg 

Празничния сезон ни кара търсим изключителни подаръци за любими хора, които ценят различното. За най-големите ценители, от La Maison de Katarzyna са подбрали  специални вина, които са в лимитирани количества, имат международни отличия и са представители на реколти, които вече са изчерпани! Особено актуални са магнум бутилките, тъй като виното в тях отлежава по много интересен начин. Какво да изберем за коледен подарък?

Коледен каталог:

Телефон за поръчка: +359885606860

Мейл: info@katarzyna.bg 

В La Maison de Katarzyna целият декември ще е изпълнен с празничен дух - блестяща коледна украса, красива елха, много усмивки и щастливи срещи с приятели.