Седем идеи за коледни подаръци за мъже

  • Сподели:
Седем идеи за коледни подаръци за мъже

Лично аз, винаги сам намирала за изключително трудно да избера подарък за някой от мъжката половина на обществото. За да не бъдете като мен, тук са няколко идеи, които ще ви помогнат.

1. Риза
Всеки мъж трябва да има в гардероба си поне една риза. Изберете основен цвят-черно, мръсно бяло, тъмно синьо. Дори човекът да не носи често ризи, все ще се намери повод за нея, така че със сигурност няма да сгрешите. 

2. Портфейл 
Това е аксесоар по необходимост и повечето мъже имат един обикновен, черен портфейл. Но един в повече никога няма да е в излишък. След като сте избрали вашия портфейл, не забравяйте да сложите вътре символична сума пари, заради суеверието. 

3. Слънчеви очила
Въпреки че сме далече от лятото, защитата на очите е изключително важна, разбира се, в редките слънчеви и зимни дни. Изберете модел, който ще му отива. Бъдете сигурни, че това е подарък, който няма да бъде захвърлен в шкафа.

4. Принадлежности за бръснене
Никой мъж няма да недоволства от една машинка за бръснене. Това са принадлежности по необходимост, а той ще бъде нетърпелив да замени самобръсначката с нещо по-модерно. Ако пък вече притежава машинка, може да изберете някоя хубава пяна за бръснене. 

5. Парфюм
Понякога това е доста клиширан подарък, но подбраният правилно аромат винаги ще бъде на мода. Не взимайте голяма разфасовка, ако не знаете дали ще му се хареса. Ако пък познавате до болка вкуса му, заложете на сигурно и му вземете любимия парфюм. Не мисля, че ще има недоволни. 

6. Адвент календар
Ако знаете любимата му марка за козметика, заложете на сигурното и най-коледното - Адвент календар. Въпреки че марките, предлагащи и мъжки календари са малко, те съществуват и няма да сгрешите. 

7. Книга
Този подарък със сигурност е малко специфичен. Не всеки обича да чете и то особено мъжете, но има и такива, които обичат. Ако човекът, за когото готвите подарък обича света на книгите, не се чудете, а веднага се запътвайте към книжарницата. И не забравяйте да напишете коледно пожелание!