Коледните подаръци за него

  • Сподели:
Коледните подаръци за него

Мъжете повтарят, че нямат нужда от нищо, обясняват ни, че не са суетни и потребностите им не включват скъпи порадъци, но те, също обичат изненадите. Особено тези, в които е вложено вкус и отношение.
А ако въпросните подаръци са практични и могат да се използват многократно - то е сигурно, че мисията е изпълнена - намерили сте съвършеният подарък за вашия любим.

Нека заедно разгледаме няколко варианта за мъжки подаръци, които можем да оставим под коледната елха и гарантирано ще очароват партньора ни.

Елегантната класически черна бутилка, от която идва аромат на пикантен ветивер - не е лоша идея.
Заглавието - Born in Roma на кой, ако не Valentino.
Ще се размечтаем ли твърде много ако в допълнение към този подарък добавим и два самолетни билета за Рим? Едва ли. Италия трябва да се види поне веднъж. А ако на този етап нямаме възможност за пътувания - тогава нека поканим италианското настроение у дома. 

https://douglas.bg/valentino-born-in-roma-uomo-conf-55808

 

Ако приятелят ви държи брадата си в перфектно състояние и му се налага често да я бръсне - мисля, че сме на едно мнение, когато в грижата за бръсненето се сещаме за едно доказано име - това на Gillette.
А и как да не се довериш на марка, която има над стогодишна история.
Добрата новина е, че ако няма подходящ комплект, който да ви грабне окото, винаги може да си направите такъв и сами - по свой избор и желание.
Намигването от нас е за продукта мек балсам за брада.
Край на неприятното боцкане щом дойде времето за целувки, а ароматът ще е едновременното неустоим и сладък - на какао.

https://www.notino.bg/king-c-gillette/soft-beard-balm-balsam-za-brada/p-16077456/

 

 

Идеалният мъж може и да е мит, но не така стои въпросът с новия парфюм на Guerlain - Ideal. Хубавото в случая е, че комплектът е във формат с душ гел, но можете да купите и само парфюмната вода. Намигването от нас се явява нещо като жадуван подарък номер четири - да се изкъпете заедно, а материалните дарове - могат малко и да ви почакат. 

https://www.notino.bg/guerlain/lhomme-ideal-podarchen-komplekt-i-za-mzhe/

 

Екипът на High View Art ви пожелава весели и споделени празници!