Джорджо Армани разкрива петте основни неща, които всяка жена трябва да има в гардероба си

  • Сподели:
Джорджо Армани разкрива петте основни неща, които всяка жена трябва да има в гардероба си

Тъй като на 11 юли дизайнерът отбеляза своя 88 рожден ден, ние решихме да погледнем назад към времето, когато Джорджо Армани, властелинът на италианската мода, сподели кои са най-важните неща, които една дама следва да притежава в гардероба си.

Обичайно интервютата на Армани могат да се преброят на пръстите на едната ръка, което прави съветите, избора и вкуса му, който е безупречен от модните му дебюти през 1975 г., още по-ценни.

Ново доказателство за стил, колекцията Icon от Emporio Armani, неговата втора линия, е тук навреме за есента, за да потвърди класическия му репертоар като сигурна стойност.

Далеч от модните тенденции, това е колекция от божествено изрязани вечни облекла, които съчетават минималистичната класа и градския дух на италианската марка, както за мъже, така и за жени. 

Създадена да вдъхнови нова идентичност в същия дух като Emporio Armani, тази вечна линия включва всички шикозни и модерни неща от ежедневието, като удобни панталони, дълги палта, якета и блейзъри от кожа Nappa, красиви блузи, изцяло памучни тениски, меки пуловери и къси панталони, всички в стилни цветове, като морското синьо е ключът.

Ето кои са петте основни неща, които всяка дама трябва да притежава, думата има Джорджо Армани:

1. Сако

"Сакото за мен е градивният елемент на всеки гардероб – мъжки и дамски. Това е универсална част, която преосмислих като комфортна и удобна, и изобщо не ограничаваща. Неструктурираните якета, които разработих през 80-те години за мъже и жени, се превърнаха в моя запазена марка и всичко останало изглежда произтича от това едно сако, което непрекъснато преразглеждам и преразглеждам.

2. Удобен панталон.

3. Обикновени, едноцветни тениски.

4. Женствени блузи.

5. Дълго палто.