Ирина Шейк и Кейт Бланшет на ревюто на Джорджо Армани

  • Сподели:
Ирина Шейк и Кейт Бланшет на ревюто на Джорджо Армани

Ирина Шейк и Кейт Бланшет демонстрираха безупречното си чувство за стил на ревюто на Джорджо Армани на Седмицата на модата в Милано.

36-годишният модел се открояваше с черен блейзър, панталон и вратовръзка, съчетани със свежа бяла риза и лъскави обувки. Ирина носеше бронзова палитра грим, която подчертаваше естествените ѝ черти, а тъмнокестенявите ѝ коси бяха изправени.

Междувременно 53-годишната Кейт изглеждаше без усилие елегантна в черно дънково яке, съчетано с подходящи широки дънки.
Австралийската филмова звезда допълни визията с черна тениска и чифт бели ботуши на ток.

Ирина Шейк беше един от няколкото вип гости на ревюто на Джорджо Армани за пролет 2023 в Милано. Нейната уникална визия на първия ред обаче я отличи от останалите, тък като беше избрала класически костюм и вратовръзка, които изглеждаха като за нюйоркската Уолстрийт.

Като се има предвид, че костюмите винаги са били една от силните страни на Armani, изборът на Шейк със сигурност беше подходящ за шоуто на италианската марка - макар че това едва ли е конвенционален избор за седмицата на модата, където обикновено преобладават по-бляскави рокли и токчета.

Елегантният костюм на Шейк беше намек за трайна класика, която никога няма да излезе от мода. Освен това вратовръзките в момента са в разгара си.