FREYWILLE Ви кани да откриете истинската стойност на лукса във важните моменти

  • Сподели:
FREYWILLE Ви кани да откриете истинската стойност на лукса във важните моменти

С нотка магия, съчетана с артистични творения, FREYWILLE предлага възможност да подарите изкуство и емоция под формата на уникални бижута. Всяко отделно бижу е отражение на вечния лукс и артистичната изтънченост.

Във FREYWILLE всеки сезон е свързан с обединяване, споделяне на любов и топлина и специални моменти.
Уникалните ръчно изработени творения от артистичен емайл разказват истории и са израз на топлина и обич.

ОТКРИЙТЕ ИСТИНСКАТА СТОЙНОСТ НА ПОДАРЯВАНЕТО. Потопете се в магията на FREYWILLE и посетете ексклузивният бутик в гр. София. Можете да разгледайте идеални идеи за подаръци и онлайн на SHOP.FREYWILLE.COM

КАТО ПЕРФЕКТНИ ИДЕИ ЗА ПОДАРЪК ВИ ПРЕДЛАГАМЕ НОВА ФОРМА БИЖУ, ВДЪХНОВЕНО ОТ ВАН ГОГ.

Най-продаваната колекция на FREYWILLE, вдъхновена от Винсент Ван, произведението "Звездната нощ", внимателно улавя замечтаното настроение и уникална атмосфера на артиста. Фокусът е върху вихрите на нощното небе, които хармонират с деликатни нюанси на синьо и златно. Радваме се, че успяхме да създадем специална форма бижу, която улавя перфектно безвремието на колекцията. 

Серията в 18 карата злато и диаманти се увеличава със скъпоценната гривна Desireé, в която емайлът е елегантно заобиколен от два диаманта.

Луксозните бижута са символ на стил и класа, перфектни за космополитни жени, които ценят най-добрата изработка и първокласните материали.

Друга класическа колекция - "Живерни", вдъхновена от Клод Моне, се разширява с модерни форми бижута. В импресионистичната колекция вече се предлагат и формите Pebble и Carre, както и нежните обици Capri drops.

FREYWILLE ПРАЗНУВА ТВОРЧЕСТВОТО НА ЕДИН ВЪЗРОЖДЕНСКИ ХУДОЖНИК ЗА ПЪРВИ ПЪТ

Изминалата година екипът от художници на FREYWILLE бе вдъхновен  от флорентинския художник Сандро Ботичели и един от най-известните шедьоври на италианския Ренесанс ''Раждането на Венера''.

Виенската компания създаде уникална женствена колекция бижута, която улавя лекотата и красотата на картината по изискан начин. В допълнение към природни елементи като цветя, черупки и развяващите се коси на Венера, бижутата се отличават с игра на цветове, включително седеф, нюанси на розово и морски тюркоаз. 

Колекцията Hommage à Botticelli се състои от 46 ръчно изработени бижута, налични в серията в 18 каратово злато и диаманти, както и в класическата ни серия.

ЕЛЕГАНТНИ ЧАСОВНИЦИ, ИЗПЪЛНЕНИ С ИЗКУСТВО И ВДЪХНОВЕНИЕ: ЧАСОВНИЦИТЕ DÉSIRÉE И HELENA
DÉSIRÉE и Helena са не само часовници с майсторски дизайн, но и отличен избор за специален подарък. Всеки часовник е ръчно изработен, за да се гарантират сияйните цветове на циферблата и безпогрешният блясък на FREYWILLE. Фината кожена каишка, в различни цветове, добавя нотка на изключителност и елегантност.

За любимия човек - нотка лукс, който улавя не само времето, но и красотата на ежедневието.