Хелена Кристенсен с изненадваща поява на подиума на Седмицата на модата в Копенхаген

  • Сподели:
Хелена Кристенсен с изненадваща поява на подиума на Седмицата на модата в Копенхаген

По-вероятно е Хелена Кристенсен да бъде открита да плува в студените води на някой природен басейн, отколкото на модния подиум в наши дни. Но на Седмицата на модата в Копенхаген датският супермодел се появи изненадващо на подиума по време на ревюто на Stine Goya за пролет/лято 2024.

С прибрана назад от лицето коса, 54-годишният бивш ангел на Victoria's Secret закри дефилето в бледосиня рокля с едно рамо, съчетана с подходящи обувки. Като се има предвид, че Кристенсен е родена и израснала в Копенхаген, това беше подходящ завършек на ревюто, озаглавено "Завръщане у дома", което се проведе на калдъръмената жилищна улица, където живее бившият модел Гоя.

Въпреки че Кристенсен понастоящем живее предимно в САЩ, израстването в Скандинавия очевидно е оказало огромно влияние върху модела - от любовта към природата до земния ѝ подход към живота.

"Идвайки от Дания, те насърчават да гледаш на всички малки неща, които са важни и красиви и те правят щастлив", каза тя по-рано пред Vogue. "Не става дума за големите неща."

Кристенсен не е единственото известно лице, което щурмува модния подиум на Седмицата на модата в Копенхаген, като Алана Хадид и Ерин Уосън също се появиха. Навлизайки в месеца на модата, да се надяваме, че през следващите седмици ще видим още суперзвезди от 90-те на модния подиум.