Изповеди за щастието с Lancôme

  • Сподели:
Изповеди за щастието с Lancôme

През 2012 г. Lancôme представи на света най-новия си аромат La Vie est Belle с муза Джулия Робъртс начело. Излишно е да казваме, че съчетанието беше емблематично и несравнимо - подобно на разкриването на най-новата кампания на марката с участието на цялото семейство посланици на Lancôme. За първи път в историята на La Vie est Belle към Робъртс се присъединяват колегите ѝ Аманда Сейфрид, Изабела Роселини, Лили Колинс, Пенелопе Крус, Зендая, както и новите лица актрисата/модел Хойон и френско-малийската певица Ая "Коко" Накамура.

Още с дебюта си La Vie est Belle, топла смесица от пролетни цветя, земно пачули и ванилия, спечели почитатели от всички възрасти и бързо се превърна в икона. В продължение на 11 години Робъртс води безброй кампании и с лекота въплъщава поговорката на аромата: ''Животът е прекрасен''. А какво може да бъде по-иконично от това да отпразнуваме споменатото мото, с обединението на силни жени като най-новия състав на La Vie est Belle?

За Lancôme това означава да отпразнува разнообразието и естетиката, които правят всяка една от тези жени уникална. Еднакво емблематични, но напълно различни, лицата от най-новата кампания на La Vie est Belle представят жените на Lancôme по целия свят. Красиви, влиятелни и изпълнени с живот, новите актриси в кампанията уверено излъчват щастието и силата на посланието на La Vie est Belle.

Кампанията е заснета от легендата на модната фотография Марио Соренти и отлично улавя същността на всяка жена, докато позира свободно. За да се подчертае още повече тяхната уникалност, всяка жена е облечена в семпла визия, която сякаш демонстрира тяхната индивидуалност и сила. Заедно с изображенията марката представи късометражен филм, заснет от изгряващия режисьор Емануел Аджи, в който се представя преосмислена версия на ''What a Wonderful World'', изпята от дамите, и серия от видеопортрети, които показват неудържимата сила на женското общество.

Една по една жените споделят своето виждане за живота и разкриват какво ги прави щастливи. За Пенелопе Крус например това е просто "да гледа в очите на децата си, за да намери отговорите на всички въпроси и всичко да изглежда по-ясно", докато за Лили Колинс това е "да преследваш мечтите си, без значение какво се случва, какво се изпречва на пътя ти или какво казват хората".

Ая Накамура казва, че "да живееш означава да си свободен" и че "истинското щастие започва, когато наистина придобиеш увереност в себе си".

За Зендая "става въпрос за това да намериш гласа си, да откриеш кой си или кой искаш да бъдеш, независимо колко време ще отнеме това".

Що се отнася до Аманда Сейфрид, щастливият живот се състои в това "да слушаш интуицията си, да бъдеш честен със себе си, да разбираш света около теб и да споделяш мирогледа си с други хора, за да можеш да приемеш техния".