Изтънченото изкуство да носиш черно от глава до пети

  • Сподели:
Изтънченото изкуство да носиш черно от глава до пети

Някои може да твърдят, че носенето на черно от глава до пети изглежда малко скучно или дори мързеливо, но най-добрите идеи за изцяло черни тоалети са съвсем друго ниво.

Разгледайте някои от последните моменти в уличния стил и ще видите, че тъмният нюанс всъщност може да бъде доста вълнуващ, особено когато е подбран по интригуващ начин.

Последните ансамбли на Хейли Бийбър са перфектен пример за това как да накарате изцяло черната визия да изпъкне. Вземете пример от нейната визия и добавете култови аксесоари - ботуши Balenciaga Cagole и чанта Hourglass. Разбира се, не е задължително да имате най-бляскавите нови попълнения, за да съставите печеливш изцяло черен тоалет.

Кейт Мос е сарториалната кралица на принципа "по-малкото е повече" и често просто носи черно от главата до петите под формата на блейзър, удобни гамаши и вечни ботуши.

Дори модните подиуми доказват колко елегантен може да бъде изцяло черният момент. Незабравимите 40 розови визии на модния подиум на Valentino от колекцията на марката за есента на 2022 г. бяха последвани от 40 също толкова мечтателни изцяло черни модела.

Когато се съмнявате във визията си, заложете на блейзър. Няма значение дали носите дънки, гамаши или пола. Полираният блейзър автоматично придава на всяко облекло по-висок завършек. Кейт Мос е почитателка на блейзърите със златни копчета на Giambattista Valli. За съжаление, той е разпродаден, но Veronica Beard прави също толкова красиви модели по поръчка.