Кампанията на Дион Лий за Лурдес Леон е най-рискованият ѝ проект досега

  • Сподели:
Кампанията на Дион Лий за Лурдес Леон е най-рискованият ѝ проект досега

26-годишната Лурдес "Лола" Леон е звездата в новата кампания на модната марка Cage Chain, заснета от Карлота Гереро.

Леон върви по стъпките на майка си като певица и модел, утвърждавайки се като човек, който трябва да се наблюдава в поп културата.

Откакто дъщерята на Мадона дебютира на модния подиум през 2018 г. за Gypsy Sport, тя продължава да внася остра, магнетична енергия във всеки проект - и последната ѝ фотосесия не е по-различна.

На 26 юли онлайн се появи кампанията Dion Lee Cage Chain на Леон, която акцентира върху характерната за марката нестандартна верижна връзка върху чанти и бижута.

Леон е в две властни визии, първата от които е изцяло черен кожен сет, в който има сребърни метални връзки. Долнището изпълнява и функцията на "люлка". Моделът разхождаше чифт високи до бедрата ботуши с перлените обеци "Гигантска клетка" на марката. За втория си тоалет Леон виси на истинска кожена люлка, докато носи бежова рокля и координирани чизми.

Цялата кампания излъчваше енергията на ''50 нюанса сиво'' и Леон я разтърси - тя перфектно въплъти страстта на марката към изследователските, чувствени дизайни. Освен това дръзките ѝ образи сякаш отразяваха собствената любов на Мадона към кожата и уникалното бельо, носено като връхна дреха - спомнете си за емблематичния ѝ конусовиден сутиен на Jean Paul Gaultier от 1990 г.

От марката заявиха: "Историята акцентира върху звеното на веригата на клетката в хардуера на чантата, бижутата и капсулата за готово облекло. Нестандартната верига е разработена в Арецо, Италия, и е отличителен знак на марката".

Лурдес е най-голямото дете на Мадона, а баща ѝ е личният треньор и актьор Карлос Леон. Тя направи музикалния си дебют миналата година под сценичното име Lolahol.