Карла Бруни на върха на своята елегантност във Versace

  • Сподели:
Карла Бруни на върха на своята елегантност във Versace

Поканена да пее заедно с дуото Колапече и Димартино на фестивала в Сан Ремо, Италия, Карла Бруни сияеше с визията си, вдъхновена от 70-те години.

73-ото издание на фестивала в Санремо приключи само преди няколко дни, но за него ще се говори още дълго. Не само заради количеството забавни мемета, но и заради въздействието, което събитието оказа върху стрийминг платформите и върху растежа на профилите на артистите в социалните медии. И накрая, за стимулиране на тема за дебат, която засяга не само музиката, но и обществото, в което живеем: липсата на жени сред петимата финалисти. Дали това се дължи на оценка на песните – както казаха много артисти – или има нещо по-дълбоко?

Марко Менгони спечели Санремо 2023, след като поп звездата доминира песенното състезание от началото до края с песента си ''Due Vite'' („Два живота“). Това беше втората победа на Менгони на фестивала, първата му победа през 2013 г. с ''L'essenziale'' („Същественото“). Той триумфира над финалистите Lazza, Mr. Rain, Ultimo и Tananai. След като получи наградата, Менгони я посвети на ''всички жени, които участваха тази година и изнесоха прекрасни песни на сцената''.

Певицата и модел Карла Бруни е самоуверена модна икона. Талантът ѝ е безспорен, както и дръзкият ѝ начин на обличане. Ето защо да я видите на митичния фестивал Сан Ремо в Италия, нейната родина, е минисъбитие. На това 73-то издание тя бе поканена да пее заедно с изпълнителите Dimartino и Colapesce.

Супермодел по призвание, бившата първа дама е била обличана от водещите световни модни къщи. Но италианската мода винаги е имала специално място в сърцето на Карла Бруни. Така че, за да се завърне на сцената в родната си страна, певицата "Quelqu'un m'a dit" облече тъмносин кадифен гащеризон на марката Versace.

Дълбокото деколте на 55-годишната дама бе украсено с разкошна огърлица Serpenti на Bulgari. На китката си Карла Бруни отново се довери на италианската бижутерска къща с гривна, инкрустирана с диаманти от розово злато. В Instagram красавицата направи добре поднесена препратка към испанската певица Росалия и нейната песен "La Combi Versace":

"Слушайки песента на Росалия, осъзнавам, че от 30 години имам удоволствието да нося прочутото "комби Versace". И тази година ще нося костюм на Versace. Благодаря на Донатела, че беше до мен почти 30 години.''

Карла Бруни е редовен модел на костюмите на Versace. В свое видео, публикувано в социалните мрежи, Карла е събрала всички пъти, когато е носила легендарния модел. По-специално тя публикува своя снимка от Седмицата на модата в Париж през 90-те години на миналия век, където се появява в черен гащеризон с изключително деколте. Моделът допълва силуета с верига на талията и множество златни колиета. През 1992 г., на благотворителна гала вечер, Бруни носи гащеризон с емблематичния бароков принт на италианския храм, основан от Джани Версаче. Една легендарна дреха никога не избледнява.