Салма Хайек демонстрира секси визия и добро настроение

  • Сподели:
Салма Хайек демонстрира секси визия и добро настроение

Миналия ноември актрисата Салма Хайек беше забелязана в публикация в Instagram, да отпива освежаваща напитка край басейна по бански на Gucci. През 2022 г. актрисата остава вярна на блясъка по бански, но смени лятната си напитка с кафе.
Освен, за да демонстрира перфектните си пропорции и добра външност, Салма сподели в социалните мрежи и своето новогодишно послание.

На друг кадър в Instagram, родената в Мексико актриса отпива ''първото си кафе в първия понеделник от първия месец на една чисто нова година" - както самата тя е написала. Облечена в цял бански с животински щампи на ръба на идиличен плувен басейн с океан на заден план. Наистина завидно настроение да бъде понеделник.

От друга страна, цялата емисия на Салма Хайек в Instagram е осеяна със снимки – пълни с мотивационни надписи – които предизвикват желания за пътуване и заедно документират нейната непрекъснато развиваща се колекция от бански костюми. И със сигурност не е изненада, че Салма се нуждаеше от малко почивка: миналата година тя се присъедини към колегите си Джаред Лето, Адам Драйвър и Лейди Гага в промоционалното турне на House of Gucci, което съвпадна с представянето на Eternals с участието на Анджелина Джоли, Хари Стайлс и Джема Чан. Салма мина по червения килим със същия стил, който имаше през 90-те, носейки гардероб от дрехи на Gucci.