Визията на Шарън, която обожаваме

  • Сподели:
Визията на Шарън, която обожаваме

64-годишната Шарън Стоун демонстрира деколте в дълбок розов костюм с волани, докато се появява на червения килим на годишната галавечер преди наградите "Грами" на Клайв Дейвис в Лос Анджелис.

Актрисата от ''Първичен инстинкт'' допълни визията си с интересно сребърно колие и излъчваше увереност, докато позираше пред камерите.
Гала вечерта преди награждаването е едно от последните събития, които се провеждат по време на седмицата на наградите "Грами", чиято кулминация е най-голямата музикална вечер.

Тази година събитието бе "Поздрав към иконите на индустрията" и бе посветено на Джули Грийнуолд и Крейг Калман.

65-ите годишни награди "Грами" се проведоха на 5 февруари в Crypto.com Arena в Лос Анджелис. Най-голямата нощ в музиката беше звездно събитие, водено за трети път от Тревър Ноа. 

Костюмът, на който Шарън заложи, е на марката Act No 1 от колекцията AW '22. Комбинацията от розов блейзър и панталон е класическа, но тази има особеност, криеща се във воланите, които придават обем и драматизъм, идеални за звездно парти.

Цветният костюм е много модерен и е подходящ за вечерното излизане, но може да бъде също толкова готин с маратонки през деня.