Louis Vuitton и списание W отбелязват сезона на наградите със звездна вечеря

  • Сподели:
Louis Vuitton и списание W отбелязват сезона на наградите със звездна вечеря

Сезонът на наградите - в цялата му звездна прелест - започна сериозно в петък вечер в Лос Анджелис. Множеството, което включваше най-известните изпълнители през изминалата година - сред тях и няколко от претендентите за "Оскар" - изпълниха осветените от свещи зали на емблематичен дом в Бевърли Хилс, за да дадат старт на събитията по време на зашеметяваща вечеря с гледка към блестящия силует на града.

Това беше интимна вечер в грандиозна обстановка, която даде тон за това, което със сигурност ще бъде важно през следващите няколко месеца.
Вечерята, водена от главния редактор на W Сара Мунвес и творческия директор на Louis Vuitton Никола Гескиер, започна рано и продължи до късно през нощта, като звездите от света на киното и телевизията се срещнаха и си пожелаха късмет.

Сред първите, които пристигнаха, бяха Даниел Дедуайър, която получи похвали за изпълнението си в "Тил", и Мишел Йео, която затвърди статута си на икона на големия екран във "Всичко наведнъж". Мишел Уилямс, звездата от "Фабелманите", топло прегърна Гескиер, който е неин стар приятел. Кейт Бланшет беше забелязана да се среща с колежката си от "Тар" Нина Хос и с режисьора на филма Тод Фийлд.

В един момент Йео, Бланшет и Уилямс - всички номинирани за най-добра актриса на тазгодишните "Златни глобуси" и облечени в ансамбли на Louis Vuitton с различни отблясъци на злато - заобиколиха, за да разговарят приятелски с Мунвес и Гескиер.

Магнетичният екип на "Белият лотос" също присъстваше: Мегън Фахи, Хейли Лу Ричардсън, Федерико Феранте (който играе Роко) и музикалният консултант на сериала Есте Хаим.

Кая Гербер и Остин Бътлър, които се появиха за първи път като двойка на събитие на W преди близо година, пристигнаха заедно и останаха двамата през цялата вечер. Бътлър беше забелязан да разговаря с Райли Киу, актьор и внучка на Елвис.

Вечерята беше ослепителна и включваше няколко ястия, приготвени от шеф-готвачите Валтер и Маргарита Манцке, които наскоро получиха звезда "Мишлен" за своя съвременен френски ресторант "Манцке", и коктейли, приготвени от техния партньор миксолог Шон Ликлитър.

Гостите похапнаха хайвер, омар от Мейн в кокосово тайландско къри, ризото с шафран и див калкан, преди да завършат със зашеметяващи купажи ягодово тирамису - сериозен момент от кулинарната сцена на Лос Анджелис.