Най-новото ароматно творение от Kilian Paris: Където има дим, има и огън

  • Сподели:
Най-новото ароматно творение от Kilian Paris:  Където има дим, има и огън

Smoking Hot подклажда увереността и оставя след себе си отличаваща се дълготрайна диря, толкова гореща, че чак пари.

С незабавното си въздействие върху сетивата и магичната си привлекателност, той подклажда огъня на всяко парти.

Това ароматно творение от KILIAN PARIS е като карамелизирано изкушение. Съдържа Абсолю от Тютюн от Кентъки – изключително рядко срещана в модерната парфюмерия съставка.

Той е обвит в облак от Наргиле с ябълков вкус и необуздана и наситена Бурбонска Ванилия.
Липсата на всякакви задръжки е вдъхновението зад създаването на Smoking Hot.

„Няма само един начин, за да бъдеш “hot”. Може би си добър, а може би си лош. Може би си още по-добър, когато си лош… Може би харесваш да бъдеш себе си или някоя различна своя версия. През нощта има само едно единствено правило, просто бъди smoking hot!”, Kilian Hennessy.

Работейки с парфюмериста Mathieu Nardin, създателят на марката Kilian Hennessy отнася Smoking Hot в простванство напомнящо ни на европейските клубове и източните салони за наргиле – там, където няма добро, няма лошо и най-вече няма никакви правила.

Smoking Hot се разкрива с нотки на забранения плод: oблак от сочно ябълково наргиле се преплита с топлата есенция от Канела. Докато огъня се разстила бавно, се включват и нотки на опушен Тютюн от Кентъки абсолю. Най-често срещани в модерната парфюмерия са тютюневите акорди, но в този аромат KILIAN PARIS се осмелява да подчертае рядкостта на абсолюто от тютюн.

Хармонизиран от Дъбов мъх, искрящото абсолю от тютюн ни повежда към Бурбонска Ванилия с балсамови тоналности. Позната също като Pure Jungle essence™ Bourbon Vanilla, това е ванилията с най-високо качество на разположение на парфюмеристите, особено специална е поради наситеността и текстурата, която добавя към аромата. Когато се смеси с Orcanox™, мощната чувственост се завърта в пълен кръг.

За мъжете с опияняваща самоувереност, и за жените, които обичат да се потапят в това, което за някои е по-скоро мъжка територия, Smoking Hot пренаписва днешните разбирания за опушен аромат, отивайки почти до ръба, където трябва да внимаваш, тъй като лесно можеш да се опариш.