Никол Кидман като съвременна гръцка богиня

  • Сподели:
Никол Кидман като съвременна гръцка богиня

Статуетка е единствената дума, с която може да се опише Никол Кидман.

В чест на предстоящия си сериал "Expats" винаги стилната звезда се появи на червения килим в Сидни, Австралия, изглеждайки като оживяла гръцка скулптура. 

Кидман изглеждаше като богиня в рокля от колекцията Fendi Couture за есента на 2023 г., за да присъства на специална прожекция на новия си сериал "Expats" в Сидни, Австралия. Аксесоарите ѝ - златен пръстен, обеци с обръч и гривна - подсилиха усещането за гръцка богиня. Малкият правоъгълен златен съединител, който носеше, можеше да мине за кутията на Пандора. С всичко това, както и с косата, която висеше на кичури, можем да се закълнем, че Кидман е съвременна жителка на планината Олимп.

Голата материя с драматични плисета в средата на тялото се съчетаваше перфектно с цвета на кожата на Кидман. Разрезът до бедрата придаваше интерес на визията, както и корсетът без презрамки. Минималните ѝ аксесоари - златна гривна, обеци и пръстен от Tabayer, както и прибраната коса бяха перфектният завършек. Актрисата явно е намерила начин да се възползва от това, което е на мода, без да рискува да изгуби личния си стил в този процес.