Никол Кидман и Рийз Уидърспун поздравиха Дейвид Бекъм за победата на отбора му във важен турнир

  • Сподели:
Никол Кидман и Рийз Уидърспун поздравиха Дейвид Бекъм за победата на отбора му във важен турнир

Междувременно Меси стана най-награждаваният футболист в историята.

Това лято Лионел Меси подписа договор с клуба на Дейвид Бекъм Интер Маями. Благоприятното партньорство вече започна да дава своите плодове. Отборът спечели срещу Нешънъл Джиографик във финала за Купата на Лигата и спечели титлата за първи път в историята си. Дейвид сподели големия ден с близките си, които дойдоха да подкрепят отбора му - съпругата му Виктория, синът Круз и дъщеря му Харпър.

Никол Кидман и Рийз Уидърспун също дойдоха да гледат мача. Те поздравиха Дейвид за победата му и не пропуснаха възможността да се снимат с него и помежду си. Дейвид също сподели поредица от снимки, като не забрави отделно да благодари на Меси, който спечели 44-ия трофей в кариерата си и стана най-награждаваният футболист в историята.

''Толкова съм горд от това, което постигнахме днес като семейство! Благодаря за всичко на Маями!", написа Бекъм в социалните мрежи.

Феновете се пошегуваха, че именно Харпър Бекъм е донесла победата на Интер Маями. Наскоро тя изпълняваше ролята на "талисман" на отбора. На четвъртфинала за Купата на Лигата тя отиде на стадиона заедно с Меси, държейки го за ръка.
След спечелването на мача семейство Бекъм реши да отпразнува триумфа и отиде в едно от заведенията в Маями.