Памела Андерсън с вдъхновена от 90-те колекция бански костюми

  • Сподели:
Памела Андерсън с вдъхновена от 90-те колекция бански костюми

Има някои сцени от класически филми, които са толкова епични, че завинаги ще издържат теста на времето. 

Това са Джак и Роуз на носа на "Титаник". Сцената с фалшивия оргазъм на Мег Райън насред претъпкана нюйоркска закусвалня в "Когато Хари срещна Сали", Дон Корлеоне на Марлон Брандо, който обещава, че ще направи "предложение, на което не може да откаже". И след това идва тя - Памела Андерсън като Си Джей Паркър, бягаща по плажа в бански с голямо изрязяно и дълбоко деколте в "Спасители на плажа".

30 години по-късно Памела облича отново емблематичния червен бански костюм, но не за снимки в сериала, а за най-новата си колаборация съвместно с Frankies Bikini - марката за плажно облекло, известна със своите модни напредничави дизайни, иновативни материи и всеобхватна гама от стилове, създадени за жени с всякакви форми и размери. 

Линията, която съдържа 22 части, ще бъде пусната на пазара на 4 май 2023 г., но вече е качена на уебсайта на Frankie's Bikinis, за да могат хората да я разгледат и изберат своите фаворити предварително. Колекцията, носеща секси естетиката на 90-те, включва прочутите червени еднокомпонентни бикини - подходящо наречени Pamela One Piece, както и други висококачествени женски творения с пастелни микроцветя, розова мрежа и лилиевобели къдрички, в различни кройки. Размерите на Frankie's Bikini са от XS до XL. 

Актрисата споделя:

"Винаги съм обичала банските. Носила съм всякакви, така че съм доста добър познавач на банските костюми. В тази колекция са базирани някои от любимите ми модели през годините. Създадох колекцията на моите мечти - взех всичко, което обичах, и го вложих в тези бански. Отдавна исках да направя това, но времето е всичко и чакането си заслужаваше.''

Обяснимо е, че Андерсън е била канена много пъти да направи колекция бански костюми. Тя има специална връзка с основателката на Frankies Bikinis Франческа Айело: гледала я е как расте в Парадайз Коув в Малибу, Калифорния. "Тя израсна пред очите ми, заедно с моите момчета - нашата история е автентична и уникална. Франки правеше малки бански костюми и ги пускаше в пощенската ми кутия.''

''За мен е голяма чест да си партнирам с Памела в тази колекция, тя е такава икона в света на банските костюми и огромно вдъхновение за жените по целия свят", казва Айело.

Както за Андерсън, така и за Айело е важно да повторят този емблематичен силует, но тъй като нещата придобиват нов живот с течение на времето, колекцията е доказателство, че Андерсън е вечна икона, чиято звездна сила не дава признаци да намалее скоро. А и тя винаги ще бъде най-добрата ни лятна муза.

Един от другите задължителни компоненти е белият триъгълен бикини бански с долнище, което се връзва от двете страни. "Всеки трябва да има бели бикини в гардероба си", казва Андерсън. "Дори се омъжих в бели бикини. Всъщност се омъжих два пъти с бели бикини. Веднъж, когато бях млада, направих анкета между приятелите ми и всички бяха единодушни, че няма по-секси от бели бикини с връзки от двете страни."

Но макар костюмите да препращат към историята на Андерсън, те са създадени и за настоящия ѝ живот. "Сега живея в Канада, имам ранчо на брега на морето. Искам бански, с който да мога да се кача в лодката, да гледам раци с племенницата ми по скалите и да придобия тен. Сега имам банските, които искам."

Колкото до оригиналния бански костюм от "Спасители на плажа"? "Имам един в сейфа си", казва Андерсън. ''От време на време го пробвам за забавление. Все още ми пасва [смее се]. Но тези ми стоят по-добре."