Red Hot Сидни Суини в Balmain

  • Сподели:
Red Hot Сидни Суини в Balmain

26-годишната актриса, която изпълнява ролята на Беа в предстоящия филм ''Anyone But You'', се появи в шоуто на Джими Фалън, облечена в елегантна червена рокля от Balmain. Сидни избра монохромен тоалет, емблематичен за характерния силует на Balmain: силни рамене, пристегната корсетна талия и елегантна драперия, завършена с детайл от роза, вдъхновен от последната колекция на Оливие Рустейн.

Филмът, който излиза по кината след броени дни, проследява Суини в ролята на Беа и Глен Пауъл в ролята на Бен - двойка, чиято връзка става невъзможна след невероятната им първа среща. Когато се озовават на една и съща сватба в Австралия, въпреки омразата си един към друг, двамата решават да се преструват на перфектната двойка.

"Една страхотна романтична комедия няма как да оцелее без химия между актьорите. Със Сидни е лесно да имаш химия. Сякаш я познаваш от цяла вечност, не може да ти бъде скучно с нея. Разсмиваме се взаимно. Тя е прекрасен човек, очевидно една от най-талантливите актриси, които имаме. Много е лесно да се преструваш, че се влюбваш в Сидни'', казва Глен Пауъл.

В едно ново интервю за списание Glamour Сидни споделя, че в гимназията се е притеснявала от размера на гърдите си и дори е искала да ги намали, но майка ѝ я разубедила. Сега актрисата се радва, че е послушала съвета ѝ.

''Тялото на всеки е красиво. Когато си уверен и щастлив отвътре, това се вижда и от другите. Флиртувайте с това, което имате. Притежавайте го. Обичайте го. Искам да покажа на момичетата, че е невероятно, красиво и овластяващо да се радваме на телата, които имаме.''