Новото лице на Armani Beauty - Сидни Суини

  • Сподели:
Новото лице на Armani Beauty - Сидни Суини

''Да работя с Армани за мен е като сбъданата мечта''

С нейния актьорски талант и стилни умения не е изненада, че Сидни Суини, актрисата от сериала ''Euphoria'' и ''Белият лотос'' е избрана за новото лице на ароматите My Way на Armani Beauty.

Описана от самия Джорджо Армани като "перфектното въплъщение на духа на My Way", който е съсредоточен върху свободата и дълбоката женственост, Суини е идеалният кандидат за тази нова роля, която тя поема заедно с досегашната си позиция на лице на грима на Giorgio Armani.

С появата на Суини идва и парфюмът My Way - контрастен цветен, но дървесен аромат със слънчеви нотки на тубероза и величествен син ирис палида, поставен във флакон за многократно пълнене.

Нотите на My Way са богати на значения за 25-годишната Суини. През изминалата година ароматът пътува навсякъде с нея.

"Исках да намеря онзи аромат, който да е "мой", сякаш ако някой го помирише, ще се сети точно за мен", казва тя. "Когато усетих My Way, си казах: "Господи, Господи! Това всъщност съм аз."

Тя, както и Били Айлиш, е човек, който обича нотките на ванилията: "Честно казано, ванилията е любимата ми и навсякъде в къщата ми горят ванилови свещи. Прибавям я дори в сладкишите, които постоянно пека.''

След това има връхна нотка от портокалов цвят с жасмин и тубероза. "Обичам цветята - имам навсякъде в къщата си. Когато изсъхнат, отново им намирам предназначение и си ги пазя.''

Кедровото дърво е друг аромат, който напомня за детството ѝ и любовта ѝ към природата.

"Израснах близо до езеро, често ходихме и на излети в гората, където се научих да паля лагерен огън. Парфюмът ме връща и вдъхновява към много различни спомени. Той олицетворява точно това, което съм аз.''

Миналата година беше най-вълнуващата за Сидни, донесла ѝ двойна номинация за "Еми" за ролите ѝ в "Еуфория" и "Белият лотос" - две абсолютно различни превъплъщения, а новата година също обещава да бъде интересна - с My Way, който ще бъде пуснат на пазара по-късно този месец.