Риана като чисто злато

  • Сподели:
Риана като чисто злато

Изпълнителката, стилист и бизнесдама се появи на събитие в Лос Анджелис с коса и тоалет в един и същ яркозлатист нюанс.

Поводът: представянето на новия фон дьо тен на козметичната ѝ марка Fenty Beauty, описван като "сияние в златния час", но истинското златно сияние тази вечер беше визията на Риана.

Монохромната визия на Риана от последната ѝ публична поява е дело новия дизайнер на Alexander McQueen Шон Макгир. Това беше един от първите важни моменти на червения килим след назначаването на творческия дизайнер, а Риана се отдаде изцяло на елегантния стил, като, разбира се, напълно съобрази косата и обувките си с него. Риана носеше вталена корсетна рокля без презрамки в меден нюанс, а силуетът се отличаваше с деколте тип "сладко сърце" и подгъв под коляното. 

Що се отнася до косата, Риана доказа, че е истински трансформатор, който непрекъснато се развива и не се страхува да експериментира. От известно време насам поп звездата и бизнесдама е преминала към руса визия, но наскоро изостави платинения цвят, прегръщайки по-топъл, летен, карамелено-златист нюанс, напомнящ по всякакъв начин за прочутия златен час - вълшебния миг преди залез и първия час след изгрев, когато небето е оцветено в златисто.

Риана сподели пред списание Allure: "Бързо ми омръзва да съм с една и съща прическа дълго време. Имам нужда от промяна, изобщо не се страхувам да правя радикални такива".

Събитието, на което Риана взе участие, беше по повод официалното представяне на новия фон дьо тен на Fenty Beauty: той се нарича Soft'Lit Naturally Luminous Longwear Foundation и обещава да пресъздаде ефекта на златния час в бутилка. Истинска вълшебна отвара със златисто сияние, готова веднага за употреба. Водоустойчивата и термоустойчива дълготрайна формула със средно покритие е обогатена с овлажняващи и озаряващи агенти. "Понякога обичам да нося фон дьо тен със супер естествен ефект, друг път харесвам по-изразена и ярка визия", коментира Риана, потвърждавайки отношението си към трансформацията, като истинска дива, която добре умее да си играе с външния си вид.