Риана сподели, че модата е помогнала за личното ѝ преоткриване след раждането на децата

  • Сподели:
Риана сподели, че модата е помогнала за личното ѝ преоткриване след раждането на децата

Риана доказва още веднъж, че е в собствената си лига, когато става въпрос за мода и красота.

36-годишната изпълнителка на "Diamonds" присъства на събитие в Лондон за представянето на най-новата си колаборация Fenty x Puma Creeper Phatty Earth Tone.

За повода Риана дебютира с бретон и медено руси коси, а визията ѝ включваше овърсайз палто в земни тонове, риза и панталон в кафяво, дръзки червени устни, слънчеви очила и черна кожена чанта Balmain. Обувките ѝ бяха нейната собствена колаборация Fenty x Puma.

''Оригиналният модел Creeper, версия на емблематичната маратонка Suede на PUMA с платформа, беше пуснат на пазара през септември 2015 г. А година по-късно моделът беше обявен за обувка на годината от Footwear New и не само преобрази културата на маратонките, но и даде тласък на влиянието и значимостта на марката PUMA през последното десетилетие. Creeper Phatty, най-новата итерация на обувката на Риана, е по-голяма и по-смела от всякога с огромен дизайн и подметка от гума", се казва в съобщение за пресата. Всеки от трите нови цвята в колекцията - тъмно сиво, зелена мъгла и топло бяло - се предлага в дамски, мъжки, детски и бебешки размери.

В качеството си на творчески директор на кампанията Fenty x Puma, заснета от Филипа Прайс, Риана развива концепцията - да правиш нещо, без да бъдеш непременно забелязан. Кампанията се впуска в динамично изследване на изкуството на камуфлажа чрез внимателно композирани изображения.

Изпълнителката се е постарала да интегрира комфорта в стила си, откакто стана майка на синовете си. Многократната носителка на наградата "Грами" има двама сина от рапъра A$AP Rocky - RZA Athelaston Mayers, роден през 2022 г., и Riot Rose Mayers, роден през 2023 г.