Том Харди е новият посланик на Jo Malone London

  • Сподели:
Том Харди е новият посланик на Jo Malone London

Имаме удоволствието и честта да представим британския актьор и продуцент Том Харди в ролята на посланик на Jo Malone London за аромата Cypress & Grapevine Cologne Intense.

Като един от най-обичаните филмови таланти от Великобритания, Том Харди, роден и израснал в Лондон, е известен със своята проникновена актьорска игра, която ни разкрива различни негови страни и способността му да се преобразява като хамелеон за всяка нова роля. Вдъхновен от Cypress & Grapevine Cologne Intense, Tом, заедно с популярния режисьор Eдуард Бъргър и своя баща Чипс Харди, ще накарат Лондон да оживее пред очите ни на екрана. На рекламното видео на Jo Malone London за аромата ще видим Лондон, който празнува уникалните особености на всеки, различията и странностите, които ни правят интересни в очите на останалите.

Свързани от британските си корени, сходен закачлив и креативен творчески подход и посветеността на различни социални каузи и темата за психичното здраве, Том беше, може би най-очевидния избор за лице и посланик на Cypress & Grapevine Cologne Intense.

''Беше привилегия и истинско удоволствие да си партнирам с Jo Malone London за тази кампания. Започна като споделена страст към сходни благотворителни каузи и се разви в едно страхотно творческо партньорство, в основата на което стои нашата споделена отдаденост към позитивното въздействие. Беше невероятно изживяване да работя с толкова брилянтен екип, създавайки филм, който не само ни предизвика да представим ароматите в нова светлина, но и пресъздава атмосферата на Лондон, който обичаме – град, въплъщаващ изключителното и противоречивото в целия си блясък.'' - казва Том.

Том Харди участва в кампанията за Cypress & Grapevine Cologne Intense под надслов The Exceptional And The Contradictory (Изключителното и Противоречивото), създадена от неговия баща Чипс Харди, а действието се развива в Лондон на свечеряване. Режисьор е Eдуард Бъргър, кинематограф - Джеймс Френд, а композитор на музиката е Volker Bertelmann. Резултатът от общите усилия на целия екип е не подчертава само усещането за гордост и свобода от това да си лондончанин, но и ни разказва за връзката на Tом с аромата, който е в главната роля на историята.

''Том несъмнено е огромен талант. Той е интелигентен, състрадателен, щедър и вежлив. Но това, което го открои, беше желанието му да бъде част от целия процес, а не просто популярното лице на кампанията. Това е едно истинско партньорство, което свързва корените на Jo Malone London и родния град на Toм. Като екип от творци, ние се предизвикахме да дадем нов прочит на рекламата за аромат, следвайки общите си ценности по темата за психичното здраве и поставяйки под светлината на прожекторите значението и смисъла от дискусията и популяризирането му. За нас е истинска привилегия да приветстваме Tom в семейството на Jo Malone London.'' – Jo Dancey, Senior Vice President/ Global General Manager Of Jo Malone London

Cypress & Grapevine Cologne Intense
Свеж дървесен аромат, който преплита нотките на кипарисови дървета, топлото усещане на лоза и чувствеността на амбър. Изтънченият, отличителен и дързък аромат за мъже е любимец на Том, който самият той носи от дълги години и освен всичко останало виждаме и неговата лична връзка с Jo Malone London.

''За мен, Cypress & Grapevine Cologne Intense е невероятен непреходен и землист аромат – истинска класика.'' - Том Харди