Трите кралици на Bulgari

  • Сподели:
Трите кралици на Bulgari

Ето как изглеждат силата, красотата и решителността в един единствен кадър - Зендая, Ан Хатауей и Приянка Чопра са безупречни заедно.

Зендая, Ан Хатауей и Приянка Чопра пристигнаха за представянето на новата колекция скъпоценни камъни Mediterranea High Jewelry на Bulgari във Венеция, Италия. Звездите, всяка от които е посланик на марката на луксозния бижутер - позираха заедно на червения килим за снимка, която впоследствие стана много популярна в социалните мрежи.

За звездния повод Зендая повиши нивото в нестандартно творение на Ричард Куин. Роклята от черно кадифе имаше драпирани детайли извън раменете, корсетно закопчаване с копчета, минаващи по средата, и силует на русалка. За аксесоар тя носеше инкрустирана с диаманти змия Bulgari choker с жълти диаманти, поставени в центъра.

Хатауей носеше бляскава рокля Versace с пайети в ослепителен омбре оттенък от злато до сребро. Тоалетът включваше и цепка до бедрата, което ѝ позволи да покаже чифт сребристи метални токчета на платформа. Ослепителната огърлица на Хатауей от Bulgari включваше голяма инкрустирана с диаманти верижка с пет висулки с искрящи алени камъни.

Приянка Чопра присъства на събитието във визия от колекцията Couture на Miss Sohee за пролет/лято 2023 г. Комплектът се състоеше от горнище с дълги ръкави и драматична макси пола с ръбести детайли в центъра, украса от пайети и шлейф. Блясъкът ѝ от Bulgari включваше диамантена огърлица-чакър с висулки от разноцветни скъпоценни камъни.

Bulgari представи колекцията Mediterranea High Jewellery 2023 във Венеция

Bulgari разкри колекцията си от висши бижута за 2023 г. във Венеция. Празнувайки красотата на Средиземноморието, колекцията е пътешествие през историята, културата и красотата, показвайки най-доброто в изработката, дизайна и иновациите. Проектирана от творческия директор на Bulgari Jewellery Лучия Силвестри, колекцията е разделена на три вселени: "Южно сияние", "Римско великолепие" и "Изтокът среща Запада", като всяка от тях препраща към специфично съзвездие от символи, атмосфери и вдъхновения.

"Тази колекция от висши бижута е почит към красотата на Средиземноморието. Когато се намирам в Средиземноморския регион, всичките ми сетива се събуждат и виждам красотата навсякъде. Архитектурата, природата и хората са вдъхновяващ елексир, в който много различни култури и общества са се смесвали и обогатявали взаимно през вековете", казва Лучия Силвестри. Експонатите ''Southern Radiance'' изразяват жизнерадостния, радостен и свиреп дух на Bulgari. Сложна архитектура, пищни градини, слънчеви брегове и мощна телурична природа са някои от елементите, допринасящи за уникалността на Южна Италия, която вдъхновява този вертикал.

''Roman Splendor'' е емблема на великолепието. Тя представлява серия от изящни творения, които напомнят за някои от най-емблематичните паметници на Вечния град, неговата уникална топла светлина и завладяващата митология, свързана с историята му.

А ''East Meets West'' превежда и изразява елементи от различни страни и три континента - Европа, Африка и Азия.

Сред акцентите в колекцията е високохудожественото колие "Tribute to Venice", което напомня за великолепието на венецианската архитектура. То включва 15,38-каратова капка с фантастичен жълт диамант, допълнена от изящно оформление от жълти и бели диаманти и каскада от диамантени багети, старателно изрязани, за да отразяват светлината по най-добрия начин.