Ванеса Уилямс присъства на модно ревю с трите си дъщери

  • Сподели:
Ванеса Уилямс присъства на модно ревю с трите си дъщери

Ванеса Уилямс присъства на модното ревю на Памела Роланд с трите си дъщери по време на Седмицата на модата в Ню Йорк.

59-годишната актриса седна на първия ред на модното ревю на Pamella Roland с дъщерите си Мелани, на 35 г., Джилиан Хърви, на 33 г., и 22-годишната Саша Фокс, което се проведе в галерията на Spring Studios в Ню Йорк.

Сред другите присъстващи звезди, които наблюдаваха дебюта на дизайнерката в най-новата ѝ колекция, бяха Джулиан Хоф и Ники Хилтън Ротшилд.

Саша е дъщеря на Ванеса и бившия ѝ съпруг Рик Фокс, за когото беше омъжена от 1999 до 2005 г. Мелани, Джилиан и синът ѝ Девин са деца от бившия ѝ съпруг Рамон Хърви II, за когото бе омъжена от 1987 до 1997 г.

Актрисата от "Танцувай с мен" носеше черен сатенен топ, който имаше дантелена украса около деколтето. Черният блейзър Ванеса съчета с черна сатенена макси пола с висока талия.

За първи път от началото на 2010 г. Уилямс се появява на седмицата на модата. За последен път видяхме актрисата, когато обяви старта на собствената си модна линия HSN през юни 2019 г.

Седмицата на модата в Ню Йорк представя предстоящите модни колекции с ревюта и презентации на подиума в Ню Йорк. Провежда се от 10 до 15 февруари, а графикът за есента на 2023 г. откроява новите колекции на марки като Prabal Gurung, Rodarte, Coach, Carolina Herrera, Thom Browne и Luar. През този сезон в календара на Седмицата на модата за първи път се представят и марки, сред които Heron Preston, Palomo Spain, Cucculelli Shaheen и Kate Barton.