Виктория & Дейвид: красивата двойка на ревюто на Jacquemus

  • Сподели:
Виктория & Дейвид: красивата двойка на ревюто на Jacquemus

Стилната двойка посети модното ревю на Jacquemus във Франция, прегърнати по пътя към местата си на първия ред на водата. 

49-годишната едноименна модна дизайнерка и 48-годишният бивш футболист се появиха във Франция за модното ревю на Jacquemus Le Chouchou във Версай.

Двойката плаваше по водата с гребна лодка, от която наблюдаваше модното ревю - включващо моделите Кендъл Дженър и Джиджи Хадид.

Разходката им с лодка се превърна в мини романтична среща, на която двамата се влюбиха. Те се прегръщаха и държаха за ръце, докато си разменяха сладки усмивки.

Виктория носеше светлорозова асиметрична рокля и големи слънчеви очила, докато спортистът беше с панталон и неутрален блейзър. Той също така държеше бял чадър, за да ги предпази от слънцето. Абсолютен кавалер.

Останалата част от тоалетите на Виктория и Дейвид - включително нейните праховосини ботуши с отворен връх и голяма чанта, и неговите кафяви сандали - бяха изложени на показ, докато позираха на червения килим.

"Поздравявам Саймън за прекрасната колекция и му благодаря, че ни направи част от този специален ден'', написа Виктория в Instagram, визирайки творческия директор на марката Саймън Порте Жакемюс.

Преди ревюто Симон Порте Жакемюс разговаря с WWD, обяснявайки значението на мястото на ревюто за него:

"Това историческо място ме вдъхнови толкова много по време на процеса на проектиране, че ме накара да изследвам нови творчески възможности, различни от предишните ми ревюта, но все още много Jacquemus. За мен е истинска чест и гордост, че мога да направя ревю тук, като независима модна къща. Това ще бъде много специален момент за Jacquemus."