Виктория Бекъм се чувства благодарна за семейството, което има

  • Сподели:
Виктория Бекъм се чувства благодарна за семейството, което има

Виктория Бекъм сподели сладка семейна снимка по време на Седмицата на модата в Париж, а посланието към кадъра гласеше: ''Нямаше да мога да се справя без вас. Обичам ви.''

Докато представяше линията си Есен/Зима 2023 г. във френската модна столица, към Виктория се присъединиха 47-годишният ѝ съпруг Дейвид Бекъм и три от четирите им деца - 11-годишната дъщеря Харпър и синовете Круз, 18 г., и Бруклин, 23 г., до когото беше 28-годишната съпруга Никола Пелц Бекъм. На семейната разходка липсваше 20-годишният син Ромео.

Подвижната плавност на откриващата визия на Виктория Бекъм - дълъг колаж от три нюанса коприна плисе, под тренчкот, с бял щраусов шлейф, развяващ се на една страна - имаше непринудената атмосфера на пораснала елегантност, докато се приближаваше покрай затворената пътека на мястото на събитието. В това второ ревю на Бекъм в Париж тя сякаш бе достигнала своя връх - уверен баланс между креативното обличане и съдържанието на гардероба.

Преди ревюто дизайнерката говореше за ексцентричност и игривост с дрехите. На поканата ѝ беше изобразена Дрю Баримор, която се превъплъщава в ролята на малката Еди във филма "Грей Гардънс". Тя е нейна приятелка от времето, когато Бекъм и семейството ѝ живееха в Лос Анджелис.

Връщайки се назад към това, което тя направи през миналия сезон, то се чете като еволюция на издължените силуети, които Виктория беше създала тогава, с някои по-здрави деми-деконструирани кройки, засилващи състава. Това е добре, що се отнася до установяването на дизайнерска идентичност - силата на изграждането на доверие чрез приемственост и повторение се забравя твърде лесно в наши дни.