Rammstein: Искаме да си спомним човечността

  • Сподели:
Rammstein: Искаме да си спомним човечността

Rammstein се присъединиха към редиците от световноизвестни личности и творци, които изразяват подкрепата си за Украйна на фона на инвазията в страната от руската армия, по заповед на президента Владимир Путин.

"Изпитваме особена скръб за страданията на украинския народ"

Германската група публикува в социалните медии изображение на синьо-жълтото знаме на Украйна с логото на Rammstein в средата, изразявайки подкрепата си за засегнатите от войната.

"Групата Rammstein иска да изрази подкрепата си за нацията на Украйна, тъй като тя се съпротивлява на шокиращата атака, извършена от руското правителство. Преди всичко в този момент изпитваме особена скръб за страданията на украинския народ.
Всеки член на групата има различни преживявания от двете страни. Всички членове на групата имат приятели, сътрудници, партньори, фенове и в двете страни."

Публикацията им завърши с: "Ние признаваме отчаянието, което много руски фенове могат да изпитат, когато се сблъскат с действията на тяхното правителство, и искаме да си спомним човечността, споделяна както от руските, така и от украинските граждани."