2023 - Годината на Водния заек и какво да очакват различните зодии

  • Сподели:
2023 - Годината на Водния заек и какво да очакват различните зодии

Според новия китайски календар 2023 година е годината на Водния заек, която ще започне на 22 януари и ще приключи на 9 февруари следваща година. 
Годините, които обхващат периода на заека, според китайския календар са – 1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011, 2023.

Хората родени под знака на заека са изключително елегантни, социални, чистосърдечни и гостоприемни. Те обичат да слушат с внимание своите събеседници и обожават да се забавляват. 

Заекът е символ на висок морал, сила и дипломатичност. Годината ще ни предложи много възможности за добиване на нова и свежа информация, имаща за цел да подобри нашия живот и да ни накара да потърсим най-подходящото поприще за развитие. Година на разбирателство, хармония и едно пробуждане, което ще накара хората да се запитат кои в действителност са важните части от техния живот, на които трябва да наблягат, за да бъдат истински щастливи.

Тази година ще върви под плътното наблюдение на заека, който ще се стреми да ни покаже, че дребните детайли в действителност имат най-голямо значение за нашето развитие и дълголетие.

Годината ще ни предложи нови ситуации, в които ще трябва бързо да се адаптираме и първосигнално, като истински заек, през нас ще преминава страхът да не се провалим, но това ще бъде големият изпит за издръжливост на нашата психика. През годината на заека, трябва да се постараем да не губим самоконтрол, както и да не се оставяме под влиянието на чужди съвети, които имат за цел да ни убедят в нещо несъществуващо.

Чрез смелост и усърдие голям процент от зодиите ще успеят да превъзмогнат трудните етапи, през които ще ги изправи годината. За част от зодиите 2023, ще се окаже сериозно предизвикателство изпълнено с много емоции и крайности в решенията. 
 
Разберете какво ви очаква през 2023 г., която е под влиянието на Водния заек:

Овен
Ако още в началото на годината съумеете да запазите едно спокойно отношение към другите, няма да имате бъдещи проблеми, дължащи се на прекалената ви емоционалност. Годината на заека ще ви изпълни с желание да опитате нещо ново и да се развивате в по-различна сфера от досегашна. В любовния ви живот не се очакват големи промени, като предприемане на съдбоносни решения или конфликтни ситуации.

Тази годината ще постави основите на дълготрайна и стабилна връзка при вас. Под влиянието на Водния заек, ще бъдете изключително издръжливи през тази година и ще успявате да печелите много приятелства. Ще имате успешни и щастливи срещи през месеците август, юни и септември, а октомври ще открие пред вас възможност да подходите по-сериозно към половинката си и да предприемете следващата стъпка във вашите отношения. Към края на 2023 година очаквайте приятна изненада, която ще ви стопли емоционално и ще ви накара да полетите от щастие. 

Телец
Като истински заек ще кипите от енергия през цялата година, важно обаче е да внимавате в какви проекти я влагате, за да не се окаже накрая, че просто сте си изгубили времето.

Подходяща година за професионално и духовно израстване, а в любовния ви живот предстоят положителни промени, които ще ви дадат усещането за спокойствие и свобода.

Близнаци
Под влиянието на колебливия и сантиментален заек, трудно ще успявате да взимате бързи решения и ще премисляте дълго време предоставената ви информация. Годината ще ви срещне с лукави и непредсказуеми личности, които ще се опитат да разбъркат вашия свят и да ви накарат да загубите доверие в хората.

Но както препятствия, така и красиви емоции, ще завладеят вашия живот, още към средата на годината, когато страхът, стресът и притесненията, просто ще се изпарят и на тяхно място ще се настани положителната промяна, свързана с усещането за духовно удовлетворение, спокойствие и много любов.  

Рак
Годината на заека ще ви мотивира да се захванете здраво за работа, а малкото време, което ще ви остава ще го споделяте с любимите си хора с тези, с които се чувствате най-спокойни и щастливи.

Прекрасна година за растеж и преминаване на едно по-високо професионално ниво. В любовния ви живот не всичко ще върви по вода и още към средата на годината, ще застанете пред един съдбоносен кръстопът, в който ще се наложи да решавате, дали искате да продължите съвместния си живот с човек, с когото напълно се разминавате духовно.

Лъв
Годината на заека за Лъвовете, ще бъде изключително успешна и изпълнена с много положителни емоции и професионално израстване. През тази година, Лъвовете ще навлязат в период на одухотворение и ще наблягат на наистина важните житейски събития.

През 2023 ще имат възможността да обиколят много дестинации, от които да създадат едни прекрасни спомени, годината ще им предложи време за работа, но и време за заслужена почивка. Заекът от своя страна ще им даде силата и енергията да се развиват успешно в своята сфера, както и ще им отвори нови хоризонти за изява. Прекрасна година за любов и романтични преживявания, очаква представителите на тази зодия.

Дева 
Още от началото на годината ще усетите колко бързо се променят нещата, затова е важно да бъдете по-адаптивни и да успеете да се приспособите към тези неочаквани събития.

Годината на Заека за вас ще бъде емоционална и интересна. Очакват ви едни наистина вълнуващи предложения, които могат да променят изцяло живота ви, важното е да не пропускате тези възможности и да помислите за своето бъдеще. Водният Заек ще ви изпълни с мотивация и желание да покажете своите способности, пред останалите и да затвърдите мястото си пред началството.

Под влиянието на Заека, ще търсите дълготрайни и солидни връзки, свързани с дълбоко духовно разбирателство и силна привързаност към другия. Не бъдете прекалено взискателни, а се отдайте на прекрасните мигове, които ви предстоят и които ще успеят да раздвижат интимния ви живот и ще ви заредят с настроение. 

Везни
2023 година за представителите на зодия Везни, ще бъде изключително ползотворна и приключенска. Ако до днес сте си мислили, че сте видели всичко, то годината на Заека ще успее да ви обори по този въпрос и да ви накара да погледнете по-различен и положителен начин на живота. През тази година ще почувствате силната нужда да общувате и да влезете в контакт с влиятелни хора, които могат да ви набавят богати идеи за бъдещето ви развитие.

Към средата на годината ще навлезете в период, в който идеите ще ви връхлитат една след друга и под влиянието на Водния заек, ще успеете да ги реализирате успешно. За Везните годината ще бъде успешна във всеки аспект от техния живот, а още в началото на годината през първите месеци, те ще получат една наистина разтърсваща и емоционална новина, която ще ги направи истински щастливи. 

Скорпион
Тази година за вас ще се развива по волята на Водния Заек, който ще ви накара да се съсредоточите върху дребните детайли, защото те наистина ще се окажат особено важни за вашия живот. Годината ще ви предостави възможност да творите, учите и придобивате все повече знания, а енергията и бързината получена от заека, ще ви накара наистина да сътворявате чудеса.

Прекрасна година за започване на нови проекти и достигане до пълно съвършенство, защото вие знаете какво искате и как точно може да го получите. Дори и дребните неприятности, ще успявате да преодолявате с изключителна гъвкавост, защото годината ще ви донесе много късмет, който плътно ще ви следва и ще ви помага, когато имате силна нужда от подбутване. През тази година ще съберете мислите си и няма да бъдете толкова разпилени.

В годината на Водния Заек ви предстои да навлезете в нова фаза на развитие в област, която изключително много ви харесва. Ще почувствате вътрешна сигурност и вярата, че можете да изпълните своите планове докрай.  В любовния ви живот предстоят някои промени, но те по-скоро ще клонят в положителна насока.

Ще успеете да вникнете на едно по-дълбоко ниво в истинския смисъл на думата споделена любов и ще забележите как бързо нещата започват да се нареждат. Към средата на годината ви предстои едно интересно пътуване, което ще успее да обогати вашия мироглед и да ви накара отново да се почувствате, като малко и щастливо дете. 2023 година за представителите на зодия Скорпион ще бъде мотивираща и изключително успешна.

Стрелец
През тази година ви предстои да подобрите някои свои връзки. Предстоят ви много важни неща за изясняване, затова е важно да можете да се съсредоточите и да бъдете в най-оптималната си форма. За вас годината ще бъде изпълнена с много събития, избори и решения, които трябва да вземате бързо и интелигентно.

Въпреки всички тези предизвикателства, които ще ви изпрати съдбата, годината за вас ще бъде благоприятна и успешна. В началото на годината, ще бъдете по-чувствителни и дори малко избухливи, което ще накара хората около вас да се запитат, дали наистина държите на тях.

Към средата на годината всичко това ще отшуми и ще сложите отново оптимистичните си очила. В работата няма да има грандиозни промени, но единственото, за което трябва да внимавате е да се пазите от саботьори и хора, които искат по някакъв начин да ви наранят, затова бъдете по-предпазливи и не се предоверявайте на колегите си. Още през първите три месеца от годината на Заека ви предстои пътуване, което ще ви изпълни с много емоционални спомени и ще ви настрои на романтична вълна.

Козирог
Под влиянието на заека в началото на годината ще се чувствате несигурни и съмненията няма да ви дават мира, но не се притеснявайте, защото този период няма да продължи дълго. Годината ще бъде много успешна за представителите на зодия Козирог - силата на техния характер ще се увеличи, а погледът им върху света ще става все по-ясен и по-положителен от предходната година.

Козирозите умело ще преследват своите цели и ще имат много гениални просветления, които ще ги отведат до желаните успехи. Годината на Заека ще бъде благоприятна за започване на нов бизнес, а в любовта ще предложи на Козирозите много приятни моменти и срещи, които ще ги мотивират да преминат на едно по-дълбоко ниво, като се обвържат сериозно, а това ще се случи, още към средата на 2023 година.

Водолей
Първите три месеца ще бъдат изключително успешни, но е важно да не се главозамайвате и да помислите реално над това, което се случва в живота ви. В началото на годината е хубаво да бъдете по-съсредоточени и внимателни, като не допускате излишни рискове, които могат да променят обстоятелствата и да ви накарат да се чувствате нестабилни.

През тази година е добре да бъдете по-социални и да наблегнете на отношенията си с началството, като им покажете своите способности. За Водолеите 2023 година в професионален план ще бъде успешна, а Водният Заек ще успее да ги накара да бъдат по-далновидни, както и бързо да осъществят своите планове. Към средата на годината ви предстои една емоционална среща с човек, с когото не сте се виждали през последните няколко години и тази среща ще ви зареди с романтични чувства и планове за едно красиво съвместно бъдеще.

Риби
В началото на годината присъствието на Водния Заек, ще ви накара да бъдете по-предпазливи, въпреки че няма от какво да се притеснявате, защото годината за вас ще бъде изключително ползотворна и носеща единствено положителен заряд. Ако се опитате да не афиширате своята натрапчива ревност, ще се радвате на едни чисти и силни отношения със своя партньор. През 2023 под влиянието на Водния Заек вие ще се почувствате по-сигурни психически и ще се радвате на романтична и силна любов.