Най-спокойните и уравновесени зодии

  • Сподели:
Най-спокойните и уравновесени зодии

Това са най-извисените духовно, мъдри и спокойни представители на Зодиака, които трудно се впускат в безсмислени конфликти и препирни, просто защото умело успяват да контролират своите нерви и емоции. 

Риби
Рибите са изключително спокойни, нежни и определено е трудно човек да ги изкара извън зоната им на комфорт, но дори и тогава, те не могат да се разгневят и да избухнат неконтролируемо.

Рибите са знак, който особено много мрази скандалите и конфликтните ситуации, затова по-скоро предпочитат да се отдръпнат, докато всичко не премине, от колкото да навлизат в емоционални спорове, които да отнемат част от енергията им.

Този знак носи наистина добра и чиста душа, именно поради тази причина, Рибите не обичат да навлизат в тъмни води, породени от негативни чувства и хора.

Водолей
Водолеите наистина са способни да избягат като попарени, когато усетят, че някъде се заражда конфликт. Те не харесват повишаването на тон, камо ли бурните викове и спорове, в тези моменти те се чувстват безсилни и дори стресирани, тъй като носят нежна душа, която съвсем не може да разбере, защо хората достигат до предела на своите граници и изпадат в подобни кризисни моменти, които пият положителната им енергия и ги озлобяват.

Водолеят е духовно настроена личност, при която няма място за напрежение, още по-малко пък за спорове и когато усети, че нещата не вървят на добре, той по-скоро би останал напълно неутрален или директно ще се изолира от нарастващия конфликт.

Тази зодия всячески се стреми да запази добрия тон в общуването си с другите и ако не се получава за Водолея няма никакъв проблем да си хване чантата и да смени обстановката с място, на което ще се чувства спокоен, защитен и щастлив.

Везни
Везните притежават едно наистина прекрасно качество и то е да внасят хармония и мир, там където те липсват. Тази зодия е зодията на справедливостта, която всячески се стреми по мирен път да разреши, дори и най-жестокия възникнал конфликт.

Везните са готови да изслушат аргументите и на двете страни, без да взимат страна в спора и с помощта на спокойния си дух да потушат гнева, който се е породил във враждуващите страни.

Те знаят точните думи, които да приложат, дори и в най-напрегнатата ситуация, за да помирят разгневените и отново да възтържествува мира. Тази зодия притежава една духовна чистота, която устремено се опитва да предаде на другите и да ги накара да повярват, че нито един конфликт не е способен да се реши, когато в него присъства гнева.