Едни от най–неподходящите зодиакални партньорства

  • Сподели:
Едни от най–неподходящите зодиакални партньорства

Има знаци, които просто не могат да намерят пътя един към друг и освен че комуникацията им е невъзможна, но и онези дребни връзки помежду им се изграждат изключително трудно, а дори и това да стане - любовните им отношения не протичат по най-нормалния и спокоен начин, защото са различни.

Разберете кои зодиакални знаци изключително трудно намират общ език и тези партньорства обикновено не оцеляват във времето.

Овен и Дева
Както са казали старите хора ''Два остри камъка, брашно не мелят!'' - така се получава и при това партньорство, при което и двата знака са достатъчно силни, неотстъпчиви и именно това е причината по-трудно да се напаснат. Докато Овенът е така емоционален и хаотичен, Девата е земна и обича нещата да се случват бавно и с доза внимание към дребните детайли, което отключва в така темпераментния Овен един гняв, който често пъти трудно успява да бъде прикрит.

Двата знака трудно успяват да синхронизират действията си, дори в повечето случаи, още в началото на тези отношения започват да усещат, че някъде по пътя тяхната комуникация и добър тон започват да се губят и тогава съвместният им живот бързо се превръща в истински ад.

Водолей и Близнаци
Два въздушни знака събрани на едно място, определено е доста стресираща комбинация. Докато Близнаците са хора на удоволствията, които през целият си живот се стараят да опитат от всички земни наслади, Водолеят от своя страна продължава да си лети във въздуха замечтан и вечно фантазиращ, той трудно успява да бъде приземен.

Разминаването идва тогава, когато двата знака усетят, че това което ги събира в действителност ги отдалечава, а то е желанието да не останат сами, но пътят един към друг определено е осеян с много разминавания и подводни камъни. Това партньорство често пъти се разпада, още в самото начало под натиска на различните виждания за живота и света около тях.

Лъв и Телец
Докато огънят пламти и сгрява всички около себе си, земята приютява онези, които имат силна нужда от хармония, но когато земята реши да се обвърже с огъня, съществува голяма вероятност да бъде изпепелена. Огнен, емоционален, темпераментен - господарят на животните търси страстна връзка, в която може да усети онзи прилив на енергия и любов, от които силно се нуждае, докато при Телеца тези желания определено се разминават, защото него го влече земното, простото и онова, което е свързано с мир и хармония.

Именно поради тази причина за Лъва той изглежда някак скучен и затворен в собствения си свят. Царят на зодиите обича показността, прожекторите и голямата сцена, докато всички тези неща потискат и притесняват Телеца. Съвместният живот на тези зодии определено протича трудно и винаги с доза недоизказани думи и чувства.

Скорпион и Риби
Емоционални, експанзивни и ревниви, тези два знака събрани на едно място образуват взрив от емоции и чувства. Природата на Скорпиона не му позволява да бъде сантиментален и чувствен, а Рибите търсят именно такъв партньор, който да успява да разкодира техните знаци и сигнали и да може да им бъде една истинска опора в най-трудните моменти.

Партньорството между тези два знака винаги е осеяно с много емоционални излияния, които често пъти преминават тънката линия на взаимното уважение и тогава, тази връзка започва да се превръща в прекалено задушаваща и за двете зодии.