Жената Лъв – любопитни черти от нейния характер

  • Сподели:
Жената Лъв – любопитни черти от нейния характер

Лъвът е петият от дванайсетте знака в Астрологията, обхваща периода между 23 юли – 22 август. Тази зодия  е управлявана от планетата Слънце и е огнен знак.

Жените представителки на този астрологичен знак са уверени, необикновени, харизматични, сексуални и изключително интелигентни. Жената Лъв определено е трудна за опитомяване, благодарение на нейния силен характер и целеустременост, тя успява сама да достигне до своите цели, без да разчита на мъжете в своя живот.

Тази жена определено умее да всява респект в хората около себе си, благодарение на властното си излъчване, магнетичен поглед и разумна мисъл, тя е наистина една необикновена дама.

Може да се каже, че останалите хора изпитват доза страх от нея, тъй като тя е достатъчно упорита и амбициозна, за да се справи, дори и с най-трудните задачи, които са ѝ възложени. Към своите любими хора и приятели, тя е изключително предана и лоялна  - не съществува вариант, в който безочливо би ги предала, просто това не е в нейната природата. 

Жената Лъв притежава кралско излъчване и силен характер, именно поради тази причина, бързо се превръща в лидер на глутницата, като останалите хора нямат никакъв проблем да я следват, тъй като са напълно убедени в нейния правилен подход и солиден опит, които е успяла да натрупа във времето. Лъвицата е страхотен ръководител, който не се страхува да тропне по масата и да представи своята гледна точка, тя е жена която никога не би се отказала от своите цели и мечти, независимо какви трудности ще ѝ предложи съдбата, тази жена ще се мотивира, още по-силно и ще вложи цялата си енергия в постигане на желаното.

Лъвицата е жена на място, лидер който знае как да ръководи и сплотява екипа.

Необикновена, харизматична, амбициозна, властна и сексапилна, след нея всеки мъж, че дори и жените се обръщат и възхищават. Често пъти изпитва доза несигурност, но най-уникалното в нея е, че това никога не си проличава отстрани. 

Лъвицата обича да доминира в своите връзки, единствено когато се изправи пред по-силен екземпляр, тя е склонна на преговори с него.

В любовта тя е всеотдайна, вярна и грижовна жена, която знае как да създаде семеен уют и да накара мъжа до нея да почувства истински комфорт, дори и само от присъствието ѝ. 

Тази жена е пленителна, очарователна, мила и носи една наистина природна и вълшебна красота със стройна и красива фигура, хипнотизираща усмивка, тя успява да привлече мъжкия интерес и да накара всеки представител на срещуположния пол, дълго време да стои с изплезен език, след срещата му с нея.

В любовта тя е готова да се раздава най-важното е да бъде напълно сигурна в своя партньор и в неговите чувства, едва тогава тя би се отпуснала.

Жената Лъв е ярка личност, която знае как да предразположи човек и да го накара за секунди да се влюби в нея, защото тя е стилна, красива, магнетична, сексуална, упорита, силна и жена, която притежава голяма класа.

Предлагаме ви и: Жената Телец - любопитни черти от нейния характер

Жената Овен - любопитни черти от нейния характер

Тайнствената енергия на Скорпиона