Годишен хороскоп за зодия Скорпион – 2023 година

  • Сподели:
Годишен хороскоп за зодия Скорпион – 2023 година

Зодия Скорпион
24 октомври – 22 ноември
Управляваща планета – Плутон

2023 за родените под знака на Скорпиона, ще бъде активна и натоварена година, изпълнена с много работни ангажименти, бизнес срещи и нови проекти. До средата на април месец, ще успеете да се откроите, сред останалите хора и да се активизирате, като докажете своите солидни качества и се радвате на много похвали и парични бонуси от своето началство, след което ще навлезете в период на затишие, като ви се открие възможността да обърнете повече внимание на своите лични нужди и желания.

Като цяло годината ще ви предложи много емоционални моменти в компанията на любимите хора и забавни преживявания, които ще ви накарат отново да мечтаете и да развихрите въображението си.

Работа
Годината на Водния заек ще ви даде възможността да се реализирате успешно, като моментите на усилен труд, ще се редуват с моменти за почивка. Към средата на май ще бъдете инициатори на един изключително печеливш проект, който ще ви донесе солидни печалби. 

През тази година ще имате успешни социални контакти, а те ще затвърдят много здрави връзки, които в бъдеще време ще ви бъдат от голяма полза. Годината ще ви изпълни с въодушевление и енергия, които ще ви накарат да преобразите живота си, като се радвате повече на дребните моменти и откриете своя вътрешен мир и духовен баланс.  

Любов
В любовта също нещата ще се движат хаотично и ще се редуват - спокойни периоди, с такива, които ще отключват някакви пререкания и неразбирателство с половинката. Тези променящи се периоди ще приключат още към средата на годината и тогава ще навлезете в етап на сантименталност, който ще отключи във вас чувствителната ви природа, а партньорът ви от своя страна ще се включи в този ритъм и ще ви изненада с романтично бягство, което ще ви изпълни с романтични мисли и желания. 

Необвързаните Скорпиони, още в началото на годината, ще имат възможността да излязат на среща с няколко човека, но трябва внимателно да направят своя избор, ако не искат на по-късен етап да се почувстват притиснати и недооценени. Към края на 2023 година в живота ви ще навлезе нов човек, който ще породи във вас силни и здрави чувства.

Здраве
През тази година е хубаво да обърнете повече внимание на психическата натовареност, като внимавате вашето преработване да не ви доведе до умствено изтощение. Добре е да редувате работа с почивка и да намирате занимания, с които да може да отпочива вашето съзнание. Повече разходки и тренировки, ще ви поддържат в добра форма.

Възможно е към средата на годината да получите някаква травма в областта на ръцете и раменете, но тя няма да бъде сериозна. Под влияние на стрес и психическо напрежение, ще усещате една честа болка в областта на главата и врата, затова е добре да си обърнете повече внимание, като в ежедневната си програма задължително включите време за медитация, масажи или просто време, в което да изключите за малко своите мисли и релаксирате.