Годишен хороскоп за зодия Стрелец – 2023 година

  • Сподели:
Годишен хороскоп за зодия Стрелец – 2023 година

Зодия Стрелец
23 ноември – 21 декември
Управляваща планета – Юпитер

През 2023 година за родените под знака на Стрелеца предстои година изпълнена с много работни ангажименти, вълнуващи изненади и предприемане на важни служебни стъпки. Годината на Водния заек, ще им предостави много промени, отнасящи се за всеки аспект от техния живот. 

Работа
В началото на годината Стрелците могат да имат леки финансови проблеми, но благодарение на своите партньори и близки хора, ще успеят бързо да си стъпят на краката. В средата на годината ще имат няколко срещи с хора, които ще им помогнат да доразвият проектите си и да се издигнат на едно по-високо професионално ниво. 

Предстоят им приятни промени, които ще ги накарат да си отдъхнат и да се порадват на живота. Благодарение на своя усърден труд и амбиция, ще се движите все по-напред към целите си, а печалбите няма да се забавят. Още в средата на годината ще започнат да се открояват от всички останали и ще успеят да привлекат погледите на началството към себе си, което от своя страна, ще им донесе допълнителни приходи.

Любов
В интимния ви живот всичко ще се движи с доза взаимност, силни чувства, но и малко любовни искри от време на време. Ще се движите в едно емоционално кълбо, в което ще се редуват моменти изпълнени с любов и страст, с бурни моменти, в които постоянно ще премервате сили със своя партньор. 

Като цяло годината ще ви предложи много положителни събития, които ще успеят да ви сближат още повече и да ви накарат да повярвате, че човекът когото сте избрали за спътник в живота, в действителност е най-добрият избор, който някога сте правили.  

Самотните Стрелци ще изпитват силна нужда от верен и лоялен партньор, с когото могат да бъдат себе си и още в края на 2023 година, тяхната сродна душа ще ги намери.

Здраве
През тази година трябва да заложите на природните средства, като билкови чайове и повече разходки в планината, единствено така ще можете да презареждате батериите си, когато се чувствате напрегнати и уморени. Стресът ще оказва сериозно влияние върху вашата нервна система, като е възможно допълнително да отключи неприятни неразположения.

Ако успеете да съхраните своето спокойствие и започнете да осъзнавате, че не всичко трябва да става на секундата и не е нужно всеки път да се вкарва доза припряност и напрежение, ще видите как живота ви ще започне да се променя в положителна насока, защото колкото по-спокойни сте, толкова по-здрави ще бъдете през цялата 2023 година.