Годишен хороскоп за зодия Водолей – 2023 година

  • Сподели:
Годишен хороскоп за зодия Водолей – 2023 година

Зодия Водолей
21 януари – 18 февруари
Управляваща планета – Сатурн и Уран

През 2023 година силно ще ви влече новото, модерното и непознатото. Под влиянието на планетата Марс ще изпитате силна нужда от промяна и новите начинания, ще бъдат увенчани с много успехи, а късметът ще върви плътно до вас през цялата годината. Под влиянието на Водния заек ще бъдете изключително облагодетелствани и подкрепяни във всяко ваше действие.

Прекрасна година за социализация и приобщаване към останалите хора. Едно ново запознанство, още към средата на годината, ще ви накара отново да повярвате в сърдечните и чисти отношения. 

Работа
В началото на годината ще навлезете в активен период изпълнен с много срещи и задачи, след което ви предстои да навлезете в по-спокоен етап, в който ще можете да установите полезни връзки и да обърнете повече внимание на личните си нужди. 2023 година ще успее да ви вдъхнови и изпълни с желание да развихрите своите фантазии и да се включите в отдавна плануван проект.

През август месец може да изпитате известни затруднения свързани с недостиг на енергия със справянето на поставените задачи, но този период няма да продължи дълго и отново ще успеете успешно да балансирате своите ангажименти и да навлезете в работната рутина.

Любов
През последните месеци запознанствата, които сте завързали по-скоро са били свързани предимно с приятелски взаимоотношения, въпреки че силно сте искали да срещнете човек, който да се доближава до вашия ритъм на живот и в който да намирате общи черти.

През тази година ще ви се отдаде възможността да намерите този човек и да изпитате една прекрасна романтична любов, изпълнена с много емоции и изненади. Обвързаните Водолеи ще се радват на един пълен синхрон със своята половинка, единствените възможни недоразбирания ще бъдат в началото на годината и ще са свързани с разминаване в желанията, относно мястото, на което искате да заформите своето семейно огнище. 

Здраве
В началото на година може да изпитате някакъв дискомфорт, свързан с обрив, който бързо ще отшуми, като цяло възможните проблеми, които може да изникнат през тази година, ще бъдат свързани с преумора и болка в крайниците.

Ако успеете да си създадете едни правилен режим на хранене, включващ полезни вещества и витамини и го комбинирате с повече разходки, може да избегнете тези здравословни смущения.