Хороскопът на High View Art за месец юли 2023 г.

  • Сподели:
Хороскопът на High View Art за месец юли 2023 г.

През този месец ще се усеща силно енергийно раздвижване, което ще накара част от знаците предприемат нови рискове обвързани с финансиране на важни сделки. При голяма част от астрологичните знаци това раздвижване ще се усеща под формата на отваряне на нови врати и поемане на различни инициативи, които биха ги отвели до необикновени места. В любовта юли за повечето представители на Зодиака ще бъде изпълнен с много емоционални вълнения, срещи и пеперуди в стомаха.

Разберете какво са подготвили звездите за всеки зодиакален знак през седмия месец от годината.

Овен
Може би е време да започнете да се доверявате малко повече на хората от обкръжението си и да спрете да тръгвате с рогата напред, тогава когато усещате някаква житейска промяна. Разберете, че животът на всеки човек, така е устроен и обикновено се опитва да му разкрие най-висшите духовни тайни, чрез уроците на съдбата, през които преминава всеки, но само най-търпеливите и чисти души, поемат по пътеките към щастието.

През месец юли ще ви се отдадат добри възможности да затвърдите своите качества пред колегите, както и да се впишете в колектива, затова не стойте от страни, като наблюдатели, а се впишете в картинката за да можете да раздвижите енергийното поле и да се радвате предимно на положителни емоции.

Телец
В началото на месеца ще бъдете доста колебливи, особено що се отнася до взимане на конкретни важни решения, които биха внесли големи промени в живота ви. Хем ви се иска да се движите и да променяте своя мироглед, хем прекалено много сте свикнали с досегашния си начин на живот, който ви дава някакво тънко чувство за спокойствие.

През този месец е важно да се впускате в приключенията и да не се притеснявате, като задвижите малко оборотите, защото месец юли ви е приготвил много интересни възможности, чрез които ще можете изцяло да преподредите своите приоритети и желания, след което искрено да се радвате на постигнатите резултати. Още след първата декада на месеца ще усетите как голямото напрежение във въздуха, просто изчезва и бива заменено от чувството за хармония и щастие.

Близнаци
Месецът за родените под знака на Близнаците ще преминава на изключително бързи обороти и само докато успеят да се обърнат, всичко около тях ще се променя, но този път промяната ще носи положителни емоции. В началото на месеца родените под този знак ще бъдат завладени предимно от своята работа, но към средата на юли ще им се отвори възможност да пътуват извън страната и да черпят още по-големи запаси от положителни изживявания и красиви спомени. Като цяло месец юли ще им предложи вълнуващи възможности, които Близнаците да запомнят за дълго и ще ги накарат отново да се почувстват живи. 

Рак
За вас този месец ще носи по-различен заряд и той ще бъде обвързан със спомени и носталгични мисли, които няма да ви дават покой. Сега е моментът да се отърсите от своето минало и да започнете да пишете бъдещето си, защото това е единственият начин да излезете от тази дълбока пропаст, в която през последните няколко седмици сте попаднали. Месец юли за вас може да бъде много положителен и вълшебен, но само ако успеете навреме да излезете от черупката си и да се отворите за света и хората около вас.

Лъв
За родените под знака на Лъва месец юли ще бъде изключително успешен и подходящ за взимане на важни решения, които ще начертаят основите на едно стабилно и хармонично бъдеще. Сега е моментът да изпратите ясно послание към съдбата, за да може тя от своя страна да приготви най-съвършения план, чрез който вашите мечти да бъдат облечени в перфектните възможности.

Не се страхувате да експериментирате и да променяте, както посоката на своята работа, така и погледа върху цялостната визия на вашия нов дом, сега е моментът мисловно да си представите своите мечти и не след дълго ще усетите как и най-дребните послания в главата ви, вече са се превърнали в реалност. Месец юли за Лъвовете ще бъде месец на сбъдване на мечтите и успешно завършване на важни годишни проекти.

Дева
С капризи и постоянно недоволство ще тъпчете още дълго време на едно и също място, а истината е, че дълбоко в себе си изпитвате силната нужда от някаква промяна. Животът ви е приготвил уроци, които през този месец ще запомните и ще ви бъдат като обица за ухото, подсказваща на кого никога да не се доверявате повече. Променете поне за момент начина си на мислене и се постарайте да замените това черногледство, което през последните няколко седмици е обхванало съзнанието ви с позитивни мисли, защото само така можете да предизвикате наистина вълшебни и красиви събития в живота си.

Везни
През месец юли ще получите едно избистряне над важните ситуации и получаване на големи обеми нова информация, която ще ви бъде особено нужна за да можете да поемете наистина в най-правилната и успешна посока. Активизирани и заредени с енергия, ще можете да се радвате на стабилни резултати през месец юли, които неминуемо ще създадат във вас усещането за хармония и щастие, което съвсем бързо ще завладее и вашите близки.

Месец изпълнен с бизнес ангажименти, срещи и много екшън, но носещ вкуса на отплатата и постигнатите цели, в които до този момент сте вложили много време и усилия. Този месец за родените под знака на Везните ще бъде изключително успешен във всяка сфера от техния живот и носещ посланието за мъдрост и духовна извисеност над всичко онова, което ежедневно замъглява нашето съзнание и потиска желанието ни за развитие.

Скорпион
През месец юли хората родени под знака на Скорпиона ще бъдат като ходеща атомна бомба, изпълнена с много въпроси, мисли и излишни притеснения. Всъщност точно в началото на месеца ще ви се отдаде възможност да изхвърлите тази бомба и да настроите съзнанието си към промяната и нуждата ви да се развивате и обогатявате професионално и духовно.

Времето през този месец ще работи във ваша полза и ще ви помага бързо да откривате отговорите на най-сложните житейски дилеми, с които сте запълнили ума си. Към средата на месеца ви очаква пътуване, което ще внесе различни емоционални нюанси в душата ви и докато в самото начало не сте усещали тази нужда от промяна и адреналин, след това няма да спрете да мечтаете отново за подобен тип емоционални приключения, които са успели да повдигнат духа ви и да ви накарат да се извисите в Небесата от щастие.

Юли за вас ще бъде месеца на приключенията разкриващи ни важни отговори, както и на изненадите поднесени с много любов от най-близките хора, които ще ви накарат да се разтопите от щастие и да разберете, че смисълът на живота се крие точно в тази чувства, които ни извисят над ежедневните грижи, нужди и проблеми. 

Стрелец
През месец юли Стрелците ще бъдат ходещо кълбо от нерви, постоянно променящо своята посока и желания, което ще им донесе гнева на хората около тях. До такава степен ще бъдат яхнали метлата, че дори и най-близките на моменти трудно ще успеят да ги познаят и успокоят. През юли ще им възможност да променят тази своя нагласа и да спрат да избухват, още преди да са разбрали накъде отива ситуацията, защото чрез хладнокръвие и добър самоконтрол Стрелците могат да постигнат грандиозни успехи и да надскочат собствените си възможности.

Докато в началото на месеца Стрелецът ще върши всичко наопаки и по два пъти, още към средата на юли това ще се промени и в живота на този знак ще навлезе късмета, който изцяло ще ръководи ежедневието на Стрелеца почти до края на юли. 

Козирог
Ако не успеете да надигнете глава от задачите и да се вслушате в песента на птиците и да забележите красотата на природата, вие ще изгубите наистина много и най-вече възможността да се порадвате на лятото по начин, по който досега не сте го правили и който със сигурност ще внесе малко щастие в живота ви. Отпуснете се и оставете за момент на страна своите ангажименти, потопете се в лятната атмосфера и създайте нови спомени с любимите хора, защото животът е колело, което никога и за никого няма да спре, докато човек не стигне до последната си спирка.

Сега е моментът да грабите от всичко с пълни шепи – адреналин, емоции, приключения и спомени. Живейте, мечтайте и повярвате, че съвсем скоро съдбата ще ви прошепне къде е онзи път, който ще ви отведе до славата и успеха към които се стремите. Нова любов на хоризонта се задава - затова вдигнете галва и се насладете на всички прекрасни моменти, които ви е подготвила съдбата.

Водолей
За Водолеите месец юли ще бъде изключително успешен и зареден с положителни събития. Още в началото на месеца ще усетите дребните сигнали от съдбата, които ви насочват към сигурен успех и щастие. Няма да се страхувате и ще скочите точно тогава, когато най-малко очакват хората около вас, но именно този скок ще бъде съдбоносен и ще ви изстреля директно към върха и заслужената голяма победа.

През месец юли и други промени ще навлязат в живота ви, като например една голяма и изгаряща нова любов, която ще запълни липсващите парчета в душата ви и ще ви накара отново да мечтаете и да се чувствате изключително вълшебно и различно от преди.

Риби
Колкото по-бързо се активизирате, толкова по-бързо ще успете да приключите важните си ангажименти и да се отдадете на почивка. Но ако продължавате да отмятате своите задачи със същото темпо, лека по лека ще забатачвате работата си, което ще донесе към вас, още повече конфликти и напрежение, без което в действителност можете да минете, ако бъдете малко по-усърдни. Месец юли носи към вас лавина от изненади, но истината е, че не всичките от тях ще бъдат положителни и носещи усещането за нещо прекрасно.

През юли тези необичайни, идващи от нищото изненади, ще се редуват и ще провокират във вас чувства и в двете крайности, като постоянно ще ви държат нащрек и няма да ви позволяват да се отпуснете напълно. След средата на месеца този странен период ще премине и пред вас ще се отвори нова възможност за реализиране в сфера близка и мечтана от вас самите. В края на месеца ви предстои среща със стара забравена любов, но внимавайте какво ще заложите на карта този път, защото съдбата няма да ви помогне при заплитането на нови интимни сценарии, от които впоследствие няма да можете да се излезете просто така, без никакви жертви.