Кои са зодиите, които обичат да изопачават истината 

  • Сподели:
Кои са зодиите, които обичат да изопачават истината 

Всеки човек е способен в даден момент от своя живот да опре до някакъв вид лъжа, дали тя ще е благородна или пък със задни помисли и носеща много лицемерие и проблеми зад себе си, истината е, че хората рано или късно стигат до момент, в който единственият начин да излязат чисти от конкретна ситуация е да си послужат с лъжа. Докато част от зодиите изпитват истински страх да изопачават фактите, защото не могат да преживеят момента, в който биха могли да ги хванат в крачка друга, други зодиакални знаци са създадени с тази странна дарба да преувеличават, изопачават и подменят видимите факти. Част от тях го правят за лична изгода други пък за да блеснат, но има и такива които просто се опитват да минат между капките.

Разберете кои са зодиите, които притежават природен талант да изопачават фактите и да подменят истината.

Риби
На външен вид мили, тихи и скромни, Рибите са знакът на тайните, който владее безброй манипулативни техники, чрез които успява да влезне под кожата на всеки човек. В огромен процент от случаите лъжите, с които манипулират останалите са многобройни и обвързани в мащабен проект, имащ за цел те самите да получат някаква облага и изгода от всичко това. Тази зодия знае как до съвършенство да обиграе хората около себе си и в техните представи да остане най-чистият и миролюбив човек. Рибите са подмолни и изключително изобретателни, когато става въпрос за някаква измама, те са способни да вложат много време и енергия, за да довършат започнатия пъклен план, след което с невинно изражение да накарат останалите да ги възприемат за най-безобидните хора на света.

Този воден знак обикновено използва лъжите за своя собствена изгода, а когато дойде времето, в което някой е успял да разконспирира тъмните им помисли Рибите вкарват в действие своите артистични заложби за да излязат напълно сухи и чисти от неприятната ситуация. Истината е, че на този астрологичен знак, човек трудно може да се довери, просто защото Рибите никога и нищо не правят безцелно и хаотично, без предварително да са помислили каква изгода може да им донесе това тяхно упражнение, те не биха се заели да си губят времето и някой друг след това да бъде привилегирован вместо тях. 

Скорпион
Скорпионът почти винаги се допитва до своята интуиция и когато тя му подсказва да спести дадена истина и да не споделя прекалено много факти, той предпочита да ѝ се довери, като ги прикрие и съхрани хармонията в своя живот за по-дълго време. Когато изопачава истината, той почти винаги го прави неволно и с идеята да вкара повече драматизъм в своите истории, но никога не го прави с цел да нарани другите хора.

Дори идва момент в живота му, когато неговите лъжи са били, толкова действително пресъздадени, че и той самият е успял да повярва в тях. Скорпионът винаги използва манипулацията и лъжата, като средство да защити себе си, особено когато срещу него са застанали недобронамерени хора, тогава е способен да вкара в сила своя пълен арсенал, плюс смъртоносната си отрова.

Близнаци
Близнакът е една от най-трудно разгадаемите зодии, благодарение на своята интелигентност тази зодия много добре знае как да се предпази и съхрани, дори за тази цел да вкара в действие арсенала си от убедителни изкривявания на истината. Близнакът е просто цар хем на драмата, хем на комедията, който ловко използва думите, като оръжие, като за него е без значение тяхната достоверност, по-важното е да стреля директно в целта. Умен и начетен, този знак никога не би си послужил с лъжа само заради спорта, защото в момента няма конкретно занимание. Той ще го направи тогава, когато се чувства притиснат и когато няма друг избор, който да му гарантира спокойствие. Често явление е Близнакът да украси истината особено, когато въодушевено разказва някаква история, тогава в допълнение е способен и да вкара някой свой щрих за да може тя да придобие още по-интересен сюжет.

Истината е, че тази зодия никога не би си заложила главата за безобидна лъжа, която би и донесла някаква временна наслада, защото Близнакът е от най-хитрите и интелигентни зодии, които са наясно, че всяко действие носи последици. Този знак умее да послъгва, но винаги го прави с много финес, вкарана мисъл, дори цял план за действие и бягство. Често пъти Близнакът е смятан от останалите хора за нагъл манипулатор и изпечен лицемер, но истината е, че това е зодията, която мисли бързо и успява да атакува с думи, още по-бързо, което я прави наистина гениална. Този знак обикновено си служи с лъжи в моментите, в които се опитва да предпази някой свой близък човек или в моментите, в които не се чувства сигурен, но никога не го прави за някаква облага и собствена изгода.

Стрелец
Стрелецът е от зодиите, които обичат да изопачават истината и ако в момента този знак ви казва, че навън вали порой, по-добре отидете до прозореца и се убедете сами в неговите думи, но никога не му се предоверявайте сляпо. За разлика от Рибите, Стрелецът го прави с цел да впечатли другите хора и да насочи вниманието към себе си. Той никога няма да си послужи с тънки манипулации за да може да извлече някаква полза, по-скоро би украсил истината за да създаде настроение на останалите и да впечатли някого.

Когато нещата са сериозни и Стрелецът подхожда спонтанно, искрено и бързо, но когато става въпрос за нещо незначително, той може да го поукраси и да създаде истински шедьовър в очите на останалите. Тази зодия обикновено опира до благородните лъжи имащи за цел да предпазят близък човек. В желанието си да изпъкне и да събере погледите към себе си Стрелецът е готов да използва всякакви номера и дори разкрасителни лъжи, с които да подобри своите нестандартни и забавни истории, но никога не би използвал лъжата за собствена облага или пък за да нарани някой друг човек.