Най-чувствителните зодии, които трудно се справят в стресови ситуации

  • Сподели:
Най-чувствителните зодии, които трудно се справят в стресови ситуации

Това са зодиите, които обикновено държат на спокойния и тих диалог, а когато са изправени пред стресови ситуации те още повече се затварят в себе си и потискат онова, което мислят. Тези зодиакални знаци, толкова много обичат мира и хармонията, че предпочитат да стоят далеч от всякакви конфликтни ситуации, които са способни да ги извадят от зоната им на комфорт и искрено да ги натъжат.

Разберете кои са тези чувствителни зодии, които трудно се справят със стреса и са склонни да изпадат в депресия, вместо да изкрещят гласно всичко онова, което мислят за другите хора.

Телец
Телецът е мъдър и практичен, а едно от нещата, които никак не харесва в повечето хора е тяхната животинска жилка, която ги кара да постъпват като кръвожадни вампири около, които винаги има някакво напрежение и конфликти. Телецът е изключително стабилен знак, който знае много добре как да сподели онова, което мисли без да се налага допълнително да нажежава обстановката. Той не само, че ще застане винаги зад думите си, но с помощта на мирен диалог ще обясни на своите опоненти всички онези неща, които не му харесват и силно го тревожат. Той определено не е от знаците, които ще крещят безцелно и ще поставят, някой друг човек целенасочено в конфликтна ситуация. За Телеца стресът и напрежението са неща, без които може да живее перфектно, нещо повече той предпочита да застане встрани и да не бъде свидетел на подобни бушуващи скандали имащи за цел да развалят добрия тон и да създадат след себе си тягостна обстановка. 

Водолей
Водолеят може да замълчи, дори тогава, когато вътрешният му глас му казва да крещи, дори тогава той отново ще прехапе устни и ще запази цялата болка и обида в себе си. Чувствителен и мил, той не обича да попада в подобни ситуации, които са заредени с напрежение и които го карат да излезете от зоната си на комфорт и да влезе в някоя чужда роля. Необичайно е да видите този знак разгневен и бесен, а когато се наложи да попадне в по-стресова ситуация в първия момент този знак просто ще се панира, след което ще е нужно известно време докато отново дойде на себе си, тъй като стресът и дори повишаването на тон не се отразяват добре на психиката на Водолея.

Риби
Дори и често да попада в по-напрегнати ситуации, този знак успява някак да остане зад кулисите и да не се намесва в самата битка, защото никак не харесва преките сблъсъци и нажежената обстановка. Колкото по-спокойно и мирно е около Рибите, толкова по-добре се чувстват те, като в свои води, но когато бурята навлезе, те са способни директно да зациклят на едно място и да забравят всичко. Стресът не се отразява никак добре на този воден знак, защото напрежението, освен че го обърква, но и го кара да прави много погрешни стъпки, с които напълно съсипва това, което е изградил до момента. Рибите са зодия, която трудно би се подала под напора на емоциите, а скандалите определено са едно от нещата, които този знак всячески се опитва да си спести, за да може да живее в хармония със себе си и разбира се, с останалите хора.