Хороскопът на High View Art за месец юни 2024 г.

  • Сподели:
Хороскопът на High View Art за месец юни 2024 г.

Навлязохме в периода на Близнаците, когато всичко около нас започва да се променя със скоростта на светлината, а важните неща започват да придобиват един нов облик. Сезонът на Близнаците ни дава възможност да се отпуснем и да дадем воля на емоциите си, именно така ще протече и почти целият месец юни, носещ много незабравими моменти, пътувания и продуктивни срещи. 

Разберете какви промени предстоят да се случат в живота ви през този магичен месец от годината, според знака, под който сте родени.

Овен
За Овните започва един изключително ползотворен период, особено в тяхната професия и кариера, където ще се наблюдават много положителни промени, които ще им донесат заслужен престиж и финансови дивиденти. През първата половина от месец юни ви очакват благоприятни възможности за инвестиране и спестяване, като без проблем ще успявате да наложите своите условия в бизнеса. Втората част на юни за родените под знака на зодия Овен ще бъде малко по-неспокойна и определено неподходяща за стартиране на нови проекти, пътуване и сключване на важни сделки. 

Критични дни – 17, 22, 25, 29.
Щастливи дни – 1, 3, 7, 12, 14.

Телец
За Телците месец юни ще бъде един прекрасен период за създаване на нови връзки, общуване и социализиране. Към средата на месеца е възможно родените под този земен знак да изпитат известни затруднения в своите любовни връзки, дължащи се на желанието им всичко да се случва много по-бавно отколкото техният партньор желае. През първата половина от месеца е добре да избягвате собственическото си поведение и да пречупите малко себе си, ако искате да изпитате нови неща в живота си. През втората половина ви очакват много интересни събития, които ще внесат малко позитивна енергия в живота ви.

Критични дни – 1, 7, 8, 10, 12.
Щастливи дни – 15, 16, 18, 20, 22, 24, 26, 28, 30.

Близнаци
Навлизате в период, в който ще трябва да не откъсвате поглед от важните ангажименти, както и да спазвате обещаните срокове, защото от поетата в момента отговорност ще зависи бъдещото ви развитие. Концентрирайте се и се опитайте да дадете сто процента от себе си и съвсем скоро ще усетите как съдбата ви отвръща с букет от щедри изненади и красиви моменти.

Критични дни – 17, 20, 23, 25.
Щастливи дни – 1, 5, 6, 8, 9, 10, 12, 13, 15, 16.

Рак
Дори и да сте станали очевидци на някаква огромна несправедливост, сега не е моментът да се възмущавате, вместо това запретнете ръкави и действайте в посока развитие на собствените си цели. През първата половина от месеца е хубаво да избягвате конфликтни ситуации, особено с по-агресивни ваши колеги, тъй като тези спорове не само, че ще отнемат огромен процент от енергията ви, но могат да ви попречат на професионалното развитие. Втората половина на юни се очертава да бъде изключително ползотворна, особено що се отнася до стартиране на нови проекти и реализиране на важни идеи. 

Критични дни – 1, 7, 8, 9, 10, 12.
Щастливи дни – 15, 17, 18, 20, 22, 23, 25, 28, 29, 30.

Лъв
За Лъвовете юни ще бъде плътно натоварен месец, като в малкото свободно лично време близките ви ще ви обсебват допълнително със своите въпроси и анализи. Към средата на месеца ще изпитате известно облекчение, като в любовта ще започне да цари пълна хармония и интуитивна свързаност. Успехът ще бъде с вас през последните дни от юни, когато се очертава да сключите много важна сделка, от която ще получите големи печалби.

Критични дни – 1, 3, 8, 10.
Щастливи дни – 12, 14, 28, 29, 30.

Дева
През този месец трябва много да внимавате какво и на кого споделяте, тъй като вашата репутация ще бъде застрашена. Ако искате да се предпазите от злосторни вредители, просто се опитайте да пресеете част от хората от близкото си обкръжение, защото само така ще можете да изчистите ''гнилите ябълки'' от него и ще се почувствате значително по-стабилни и хармонични. В края на месеца ви предстои важна среща, от която ще зависи развоя на бъдещите ви проекти.

Критични дни – 5, 8, 9, 10, 11, 13, 15.
Щастливи дни – 18, 20, 24, 26, 27.

Везни 
През първите дни от юни ще изпитате известни затруднения свързани с вашето здравословно състояние, които за момент биха могли да ви извадят извън строя. Не се отпускайте и мислете позитивно, защото само така ще можете по-бързо да се справите с предстоящите проблеми и да продължите безгрижно живота си. В края на юни предстои да изпитате една много емоционална и вълшебна изненада, която отново ще възвърне надеждите ви в доброто и ще ви накара да се замислете над бъдещите си планове.

Критични дни – 2, 4, 7, 8, 11.
Щастливи дни – 15, 18, 20, 22.

Скорпион
До средата на месеца избягвайте пътуванията, ако имате предварителни планове просто ги отложете за края на месеца, тъй като до средата на юни дните за вас ще бъдат особено рискови. Пазете се от необмислени инвестиции, както и внимавайте на кого помагате, защото съществува голяма вероятност да претърпите огромни финансови загуби. В края на юни ви очаква един нов и ползотворен период, който ще започне бурно и ще донесе към вас безброй много красиви мигове в компанията на близките ви хора.

Критични дни – 1, 2, 4, 8, 9, 10, 12, 18, 22.
Щастливи дни – 26, 27, 28, 29, 30.

Стрелец
За вас, Стрелци, настъпва един много прекрасен период за общуване, успешна реализация и създаване на нови контакти. Сега е моментът да се отпуснете и да се оставите по течението, носейки се към поредната порция положителни изненади и красиви моменти. Юни за вас ще бъде един от най-ползотворните и успешни месеци от годината, в който всичките ви планове и мечти без проблем ще открият своята успешна реализация.

Критични дни – 5, 8, 9.
Щастливи дни – 1, 2, 4, 7, 10, 12, 14, 15, 17, 18, 20, 22, 24, 28, 29.

Козирог
През юни е добре да избягвате хора, които ви предлагат бързо забогатяване, както и успешна реализация без полагане на усилия в тази посока. Разберете, че всички тези думи са уловка и че няма нищо реално в обещание, което не е подплатено с действия. По-добре е през следващите няколко дни да разчитате само и единствено на себе си и на собствените си възможности.

Критични дни – 1, 5, 9, 10, 22, 29.
Щастливи дни – 2, 4, 8, 11, 23, 27, 28, 30.

Водолей
През юни е хубаво да пазите своите идеи и да не ги споделяте пред хора, които биха могли да се възползват от вашата доверчивост. Имайте си едно наум и не се предоверявайте сляпо, особено на хора, които познавате отскоро и не са част от вашия социален личен кръг. Бъдете предпазливи и що се отнася до финанси, тъй като съществува голяма вероятност да направите една голяма, но необмислена покупка, за която да съжалявате. В любовта се пазете от лъжливо обещание и се опитайте да четете между редовете, ако не искате да се окажете в неудобна ситуация.

Критична дни – 1, 4, 8.
Щастливи дни – 5, 9, 10, 11, 12, 14, 18, 22, 24, 25, 27, 28.

Риби
Ще изпитате на гърба си роднински критики, които ще ви вбесят и ще ви накарат да се заключите за съвети от своите близки хора. Ако искате нещата да се движат по план и да спрете да стъпвате по тънък лед, сега е моментът да изчистите разногласията и да покажете пред своите роднини, че държите на тяхното мнение и ги обичате. Към средата на месеца за вас настъпва един много критичен период, който би могъл да бъде свързан с влошаване на здравето или огромна загуба. В края на юни ще се срещнете с човек, който би могъл да ви бъде много полезен, особено що се отнася до важни финансови и професионални въпроси, чрез които бихте могли да постигнете целите си.

Критични дни – 15, 16, 17, 18, 19, 22.
Щастливи дни – 1, 4, 8, 10, 29. 

Виж още