Интимен хороскоп в седмицата на любовта 13.02 – 19.02.2023

  • Сподели:
Интимен хороскоп в седмицата на любовта 13.02 – 19.02.2023

Магията на Свети Валентин ще завладее бързо сърцата на повечето астрологични знаци, които ще насочат цялата си енергия в това да създадат незабравими любовни спомени със своята половинка.

Разберете какво ви очаква през седмицата на любовта и колко благосклонни ще бъдат планетите, спрямо вашия интимен живот.

Овен
Интимния ви живот през тази седмица ще се съживи, като бързо ще се превърне в източник на обич и незабравими моменти, които ще ви накарат да се почувствате истински желани и щастливи. Под влиянието на планетите ще бъдете особено чувствителни през следващите няколко дни, като ще насочите погледа си изцяло върху връзки, които създават стабилност и вътрешно удовлетворение.

Телец
Чрез доза изобретателност, вие ще се опитвате да експериментирате, търсейки силно привличане и една изпепеляваща страст. Завладени от стрелите на Купидон, ще съсредоточите цялото си внимание върху това да измислите една наистина необикновена изненада за своя партньор, като по този начин ще му демонстрирате своите силни чувства и уважение. В седмицата на любовта няма да липсват чувствени и емоционални моменти, които ще породят във вас желание да се хвърлите в приключението.

Близнаци
През тази седмица ще усещате силно сексуално напрежение, което ще отприщи неприемливи желания във вас. Постарайте се да покажете на своята половинка всичко онова, което през последните месеци таите в душата си, само така ще успеете да намерите отново пътя към неговото сърце и да се наслаждавате, на една страстна и романтична седмица. Необвързаните Близнаци ще срещнат човек, който ще успее да ги накара да позабавят темпото и да се наслаждават на дребните мигове носещи топлина, романтика и вътрешна хармония.  

Рак
Изборът, който ви предстои да направите, определено ще се отдалечава от вашия характер и разбирания, но това, което желае сърцето ви, ще бъде ръководещия фактор в избора ви. В седмицата на любовта ще се радвате на вниманието на свой обожател, който ще се постарае да грабне изцяло вниманието ви и да ви ухажва подобаващо, обвързаните Раци ще получат една голяма и неочаквана изненада, която директно ще разтопи душата им.

Лъв
В седмицата на любовта ще се радвате на една неограничена страст с един наистина темпераментен и емоционален човек, който ще ви пренесе в други светове и ще ви накара да се насладите на това силно привличане и романтичната вълна, която ви е заляла и двамата. Обвързаните Лъвове ще се постараят да доставят максимално удоволствие на своята половинка, което от своя страна ще бъде забелязано и добре оценено от любимия човек. Романтика, специални изненади и споделени моменти ще накарат Лъва да се почувства, като истински господар на Вселената. 

Дева 
Постарайте се през тази седмица да не търсите поводи, чрез които да нажежавате своя любовен живот по-добре насочете вниманието си към всичко онова, което ще ви направи щастливи. Покажете най-дълбоките и искрени чувства към партньора си, вместо да се съсредоточавате върху дребните недостатъци, които нямат никакво значение в този момент. Седмицата за вас ще ви предостави шанс да разкриете чувствата си пред любимия човек и да се радвате на романтични изживявания, които ще ви заредят емоционално и ще ви накарат да се почувствате истински удовлетворени. Необвързаните Деви ще имат много благоприятни възможности да избират между няколко човека, с които да излязат на среща, но разковничето се крием там, където сърцето ви проговори.

Везни
Постарайте се да избягвате мисли, свързани с вашето минало и с хора, които вече не са част от живота ви, вместо това отдайте цялото си внимание и грижа на този човек, който в действителност е вашата упора и внася радост в дните ви. Обвързаните Везни ще подхождат плахо и трудно ще се настроят за романтични преживявания, но положително е, че техният партньор ще се постарае да разтопи този лед и да ги накара да се насладят на голямата и изпепеляваща любов, която ги обединява. Необвързаните Везни ще получат шанс да разкрият своите чувства пред обекта на техните мечти, сега е моментът да споделите какво изпитвате към този човек и ако нещата не тръгнат в правилната посока, поне да получите отговор на въпросите, които не ви дават мира през последните няколко месеца.

Скорпион
В седмицата на любовта ще бъдете изпълнени с голям заряд от любовна енергия, която ще ви кара да насочите изцяло вниманието си върху някаква голяма изненада, която отдавна планирате да направите на своята половинка. Очакват ви много забавни, романтични и щастливи моменти, носещи емоционална наслада и прилив на чувства, които допълнително ще повишат либидото ви и ще ви накарат да се почувствате истински обичани. Необвързаните Скорпиони ще насочат вниманието си към няколко мимолетни срещи, които в действителност няма да им донесат желания резултат, но въпреки това е важно да не се отказват, защото любовта е някъде там и ще дойде в най-правилния за тях момент.

Стрелец
Необвързаните Стрелци ще насочат вниманието си в това да намерят предан, отговорен и чувствителен човек, с който да споделят живота си. През тази седмица ще имат няколко възможности да направят своя окончателен избор и да разкрият чувствата си пред човека, който е грабнал интереса им, което всъщност ще им донесе едно дълго очаквано спокойствие и емоционална свобода. Обвързаните Стрелци ще получат голяма изненада, поднесена с много топли чувства от своята половинка. Сега е моментът да счупите ледените блокове, пред себе си и да демонстрирате своята чиста и силна любов към своя партньор.

Козирог
В търсене на сродната душа напълно ще пренебрегнете сигналите, които ви изпраща близък човек, който през последните години е стоял плътно зад гърба ви, огледайте се - може би точно той е най-подходящия партньор за вас. Обвързаните Козирози ще се радват на внимание, интимност и романтични жестове от своя любим човек и ще имат една настина емоционална и страстна седмица изпълнена с безброй изненади и специални моменти.

Водолей
През тази седмица ще изпитвате силната нужда да говорите и да споделите с партньора си, своите най-дълбоки и съкровени чувства. Ще получите разбиране и нужното удовлетворение от този разговор и ще се радвате на една взаимност, споделеност и топлина. В седмицата на любовта вашия партньор ще се постарае да ви понесе една наистина грандиозна изненада, с която ще разтопи сърцето ви. Необвързаните Водолеи ще имат възможността да излязат на няколко романтични срещи, но в крайна сметка ще осъзнаят, че тези хора се разминават по някакъв начин от техните очаквания. Въпреки несполучливите опити да срещнете своята сродна душа, вие няма да се откажете да опитвате, като съвсем скоро тези опити ще бъдат увенчани с успех и ще намерите точно това, което толкова дълго търсите - един сърдечен, чувствен и отговорен човек, който ще внесе цялостна промяна в живота ви.

Риби
В седмицата на любовта ви предстои една голяма промяна, която ще ви накара да вникнете по-надълбоко в смисъла на любовта и да разкриете своите дълбоки и съкровени чувства. Планетите ще оказват благоприятно влияние върху вашия любовен живот и ще ви предоставят възможността да създадете трайно разбирателство със своята половинка, базирано на общите ви интереси и сходства в разбиранията за живота. Необвързаните Риби ще съвсем скоро ще се запознаят с човек от срещуположния пол, с който ще успеят да съградят едно чисто и голямо приятелство, което след време може и да прерасне в любовна връзка.