Изпитани рецепти как да привлечете мъж, според зодията му – Козирог, Водолей и Риби

  • Сподели:
Изпитани рецепти как да привлечете мъж, според зодията му – Козирог, Водолей и Риби

Ако наистина искате да привлечете един мъж и не знаете как да го направите, прочетете малко полезни съвети свързани с неговия характер и с това какво трябва да направите, ако искате той да ви забележи, според зодията му.

Мъж Козирог 
Това може би е най-трудният за дресиране мъж в Зодиака. Козирогът не се подава толкова лесно на мили думи или нежни свалки, при него трябва жената да достигне до едно по-интимно ниво, в което той да бъде напълно сигурен в искреността и почтеността на своята партньорка, а това може да се случи, когато този мъж забележи, че тази жена се разбира с най-близките му хора и е готова да се впише в неговия свят.

Мъжът Козирог е работохолик, затова е важно жената на сърцето му да може да го подкрепя във всичките му начинания и той да усеща спокойствие и опора в нейно присъствие.

Дори и да не си личи на пръв поглед, този мъж е един истински романтик, който знае как, чрез малък жест да разтопи женското сърце. На външен вид изглежда хладен, дръпнат и дори опаки, но отвътре той е чувствен и нежен. Пътят към неговото сърце се крие в желанието и търпението на жената да разтвори неговата опаковка, пласт по пласт, след което да достигне до истинската му същност. Козирогът е силно привлечен от интелигентни, харизматични и забавни жени. 

Мъжът Водолей
Мъжът Водолей може да бъде лесно спечелен, единственото, което трябва да направи жената до него е да опознае неговия, така вълшебен свят, да разбира нуждата му за свобода и да бъде негова спътница, дори и в трудните моменти.

Мъжът Водолей, освен че прекалено много държи на своята независимост, но и на чистите отношения, в които не присъства никакъв фалш, злоба, интрига или лъжа, както и на искреното приятелство.

Този мъж не си пада по лекомислени, повърхностни и лесни жени, той обича да опознава необятни територии, както и да бъде обграден от чиста и положителна енергия, затова и избраницата му, трябва да бъде на 100% оптимист, който вярва в доброто.

За мъжъ Водолей е важно до себе си да има жена, с която да може да сподели почти всичко от изминалия ден и която не би го съдила и упреквала, дори и да стъпи на криво.

Този мъж обича изненадите, както и да пътува, затова ако искате да спечелите неговото внимание бъдете по-изобретателни и спонтанни.

Мъжът Риби
Този мъж може да бъде спечелен единствено с много внимание и добро отношение - една мила дума, романтичен жест или протегната ръка в труден момент са напълно достатъчни, за да привлечете вниманието му.

Докато при другите мъже е важен флирта и сексапилното излъчване на жената, за този мъж е по-важна същността на тази жена и дали в действителност тя е готова да опознае неговия вълшебен свят, както и безбройните му странности.

Този мъж е мил, чувствен и емоционален, затова към него трябва да се подхожда единствено с перо, напоено с любов и мили спомени, това е ключът и към сърцето на мъжа, представител от зодия Риби.

Четете още: Изпитани рецепти как да привлечете мъж, според зодията му – Везни, Скорпион, Стрелец

Изпитани рецепти как да привлечете мъж, според зодията му – Рак, Лъв, Дева

Изпитани рецепти как да привлечете мъж според зодията му – Овен, Телец, Близнаци