Изпитани рецепти как да привлечете мъж, според зодията му – Рак, Лъв, Дева 

  • Сподели:
Изпитани рецепти как да привлечете мъж, според зодията му – Рак, Лъв, Дева 

Ако наистина искате да привлечете вниманието на мъжа и не знаете как да го направите, прочетете малко полезни съвети свързани с характера на този мъж и какво трябва да направите, ако искате той да ви забележи, според неговата зодия.

Зодия Рак

Този мъж е свръхчувствителен и лесно раним, затова е важно да успявате да подхождате с разбиране и уважение към неговите нужди. Мъжът Рак е силно привлечен от жена, която има желание да се грижи за него, както и не се притеснява да показва своята близост и чувства.

Подобна жена би грабнала сърцето на така уязвимия и чувствен Рак. Често пъти този мъж е напълно непредсказуем, както мисловно, така и емоционално, затова му е нужен човек, който да му вдъхва сигурност и да го окуражава в неговите начинания.

Този мъж харесва интимните детайли и малките изненади, тъй като е по-старомоден и сантиментален, Ракът би се възхитил на жена, която е способна да създаде уют и топла атмосфера, около него. Ако държи истински на една жена, мъжът Рак е готов да и дава всичко отново, от което тя силно се нуждае, защото той е джентълмен от класа, който определено не знае какво значи думата егоизъм в една връзка.

Красотата и удобството са изключително важни за него, както и приятната домашна обстановка. Този мъж наистина се различава от останалите мъже в зодиака, тъй като пред дискотеките и шумните заведения, той по-скоро би избрал да остане у дома, защото там ще се чувства най-приятно.

Ракът е изключително привързан към своето семейство, това е и един от ключовете към неговото сърце, защото ако не успеете да намерите общ език с най-близките му хора, той директно ще ви зачеркне от живота си.

Можете да го привлечете с доза деликатност, чувственост и грижа към дребните детайли, този мъж истински би бил възхитен от жена, която държи на същите принципи, като неговите и която е готова да вложи много сили и любов, в изграждането на щастливо семейство и красив дом.

Зодия Лъв

Мъжът Лъв обича да пътува, както и да попива важни елементи от различни култури, единствено когато странства, той се чувства свободен и щастлив. Нахалните и лицемерни хора, определено не му допадат и той никак не харесва тези, които имат ограничено мислене и разбиране за живота, а скъперничеството е способно директно да го изкара извън кожата му.

Мъжът Лъв не се страхува да се впусне в наистина мащабни проекти, в които е готов да вложи цялото си време, сърце и душа. Този мъж е щедър, силен и изключително интелигентен, знае как да постига целите си и е горд от всяка своя стъпка по пътя към успеха. Лъвът обича чувствените, емоционални и спонтанни жени, които могат да го накарат да тръпне в очакване на това, което следва и да го накарат да повярва в чудесата, като внесат доза неподправеност и тръпка в тези отношения.

За него е изключително важно дамата на сърцето му да го уважава, тогава той е готов да и предложи всичко, за което тя силно си мечтае. Лъвът никак не харесва празните приказки, нито пък подмазвачите, за него лоялността и искреността са от най-голямо значение, затова ако искате да грабнете вниманието му, трябва да бъдете абсолютно честни с него, защото за него неискреността и лъжата са най-чувствителните теми, които могат да болка да го наранят.

Жената, която би грабнала интереса на този силен и властен мъж, определено трябва да притежава характер, да знае кога и как да поема централната роля във връзката, без да очаква, че той винаги трябва да поема юздите и да ръководи парада вместо нея.

Мъжът Лъв искрено се възхищава на силни, отговорни, красиви, стойностни и принципни жени, тези които притежават красива външност, но и благороден характер, които знаят как да се борят сами в живота и да постигат успехи, благодарение на собствените си възможности, без чужда подкрепа.

Неговата царица е привлекателна, с висок дух и добре възпитана. Този мъж по рождение носи кралските маниери със себе си, обича дребните свалки и закачки, които всъщност прерастват в една силна и емоционална любов, обича класическата музика, както и романтичните лъскави вечери на екзотични и екстравагантни места. 

Зодия Дева

Мъжът Дева обича да гони съвършенството докрай, затова и често пъти бива особено критичен към хората около себе си. В желанието си всичко да бъде напълно съвършено, често пъти той забравя за красивите чувства, които трябва да споделяме, а именно любовта.

Труден за разбиране и вечният анализатор, той обича да бъде изчерпателен и подробен в желанието си да помага на останалите. Когато обича, Девата концентрира цялото си внимание върху нуждите на най-близките му хора, дори и често пъти да изглежда дребнав, той не може да се скъпи особено когато става въпрос за хората, които обича.

Харесва красивите неща в живота, както и неподправените истински хора. Мъжът Дева е работяга, който носи огромни количества любов във себе си, а когато намери подходящата половинка е готов да не се скъпи и да изсипе цялото количество нежност и топлота, които е събирал до момента.

Мъжът Дева има навика да отблъсква хората, особено когато чувства, че по някакъв начин е сгрешил, тогава той директно се затваря в себе си и започва да анализира ситуацията на дълго и широко.

Жената, която ще привлече силно вниманието му, трябва да бъде чиста, земна и искрена в убежденията и чувствата си. На тема чистота, този мъж е особено педантичен, затова ако искате да грабнете вниманието му, трябва да заложите на наистина един повече от перфектен външен вид и всеки един детайл от облеклото ви, трябва да е добре съчетан, в противен случай може да чуете и доста критики, които със сигурност този мъж няма да ви спести.

Когато е влюбен, е готов да се раздава и то на 100%, тогава за него не са от никаква тежест, нито домашните задължения, нито пък приготвянето на вкусна вечеря. Мъжът Дева обича някой да се грижи за него, да го глези и да го поставя на пиедестал, затова ако държите на този мъж е нужно да положите много усилия, за да спечелите неговото сърце. 

Предлагаме ви и: Характерни черти на типичните Везни

Любовните връзки на зодия Дева с Лъв, Дева, Везни и Скорпион

Зодиите, които имат склонността да украсяват истината

3 признака, че той е влюбен в теб, според зодията му