Изпитани рецепти как да привлечете мъж според зодията му – Овен, Телец, Близнаци

  • Сподели:
Изпитани рецепти как да привлечете мъж според зодията му – Овен, Телец, Близнаци

Ако не откривате начин, по който да грабнете интереса на мъжа до вас, просто прочетете няколко съвета, как можете да привлечете вниманието му, според зодията, както и как да го накарате да се почувства специален и значим, защото това е най-прекият и сигурен път към всяко мъжко сърце. 

Овен

Мъжът Овен е силен, привлекателен, сексуален с буен нрав, дори и видимо да изглежда, че пътят към сърцето му е, като непробиваема крепост има начини, чрез които ще можете да размекнете сърцето на този мъж.

Овенът харесва ярките, забавни и определено различни жени, които не се страхуват да експериментират и могат да задържат интереса му във времето. Жената до него трябва да го приема такъв, какъвто е, без да се опитва да променя неговия характер.

Мъжът Овен обича вниманието да е насочено върху него и жената на сърцето му да го изслушва с интерес, както и да се възхищава на силата и упоритостта му. Този мъж определено си пада по романтичните жестове и изненадите.

Овенът успява да запомни винаги това, което сте казали, както и което сте му подарили. Романтична вечеря или една забавна нощ, включваща настроение и секси бельо, могат да подлудят представителите на тази зодия.

Телец

Мъжът Телец се влюбва изключително лесно и бързо се привързва към човека, който е успял да грабне сърцето му. По природа романтик и нежна душа, за него са важни по-скоро малките жестове, отколкото грандиозните и лъскави изненади.

Телецът е знак, който държи на традиционното, простото и е пряко свързан със земята и природата, точно затова начините, чрез които можем да привлечем вниманието му са свързани с романтично бягство сред природата.

Вниманието и усещането, че до себе си има човек, с когото може спокойно да сподели своите притеснения и очаквания, ще накарат мъжът Телец да се влюби във вас.

Близнаци

Интересен, забавен, емоционален - този мъж е като прелитащ орел над своята плячка и на него му е нужно време, докато спре и задържи интереса си само върху една дама.

Вечното търсене на идеалната жена, правят мъжът Близнаци често пъти недостъпен, но има начини, чрез които можем да грабнем неговия интерес и да се влюби до полуда в нас.

Този мъж обича движението, както и непрекъснато да получава нови знания, затова един от начините, чрез които можете да го накарате да се почувства щастлив и да привлечете вниманието му е, като отидете на място от което може да научи важни факти, като музей, арт студио или интересна презентация.

Този мъж търси внимание, както и адреналин, ако успеете да му ги набавите, като слушате в захлас неговите разкази и бъдете по-спонтанни, ще спечелите сърцето му завинаги.

Прочетете още: Предопределеното бъдеще за всяка една зодия – Близнаци и Рак

Знакът на независимостта, дързостта и ентусиазма – Зодия Овен

Зодиите и техните талисмани - Лъв, Дева, Везни и Скорпион

Любовта и зодиите – Рак, Лъв и Дева

Кои са най–подходящите зодии за брак