Как да премахнем негативната енергия около себе си

  • Сподели:
Как да премахнем негативната енергия около себе си

Както мрачните мисли така и лошите очи могат да влияят върху нашата духовна енергия и аура, като междувременно не спират да попиват негативните вибрации, както от обектите и заобикалящите ни предмети, така и от хората в близкото ни обкръжение.

По-чувствителните хора са склонни да изпадат в тревожни състояния, които се отразяват и на енергията, която започват да излъчват и така, дори и най-положителния и добър човек на света може да стане жертва на поетите негативни частици отрицателна енергия, както от своите натрапчиви мисли, така и от настроенията и помислите на хората, с които е заобиколен.

Има няколко начина, чрез които можем да се изчистим от вредните енергии и да се предпазим от влиянието им. Разберете как да се заредите с положителна енергия и да се отървете завинаги от негативните тъмни сили.

Вода, възстановяваща енергийния баланс
Водата притежава зареждаща и пречистваща способност, благодарение на своите молекули, които имат специална променяща се структура, която въздейства върху енергийните потоци. Освен чрез напръскване със светена вода можем да пречистим дома си и себе си с помощта на предварително програмирана за щастие вода.

Достатъчно е да поставим около литър вода в отворен съд, след което да потопим двете си ръце в него, като дланите ни трябва да сочат нагоре, за да можем да се заредим с чиста нова енергия. Докато държим ръцете си във водата е нужно да я програмираме на положителна вълна, като за целта трябва на първо място да мислим единствено за щастието, което искаме да стане част от живота ни. Можем да намерим пречистващи мантри, с които да заредим водата, след което сутрин, още преди да е изгряло слънцето, трябва да напръскаме дома си, след което да измием лицето си с тази вода.

Водата може да бъде зареждана, както с молитвени послания, така и с положителна енергия, стига самите ние да сме способни да се настроим на тази честота, ще усетим как бързо започва животът ни да променя посоката си, като игнорира напълно страданията и внася единствено хармония в дните ни.

Мисловна нагласа
Другият начин е, чрез положителните помисли и думи, които трябва ежедневно да изричаме за да можем да изчистим негативните вибрации около себе си. Всъщност позитивните хора винаги успяват да предизвикат в живота си пълно удовлетворение и щастие, просто защото вече са се настроили на тази вълна и знаят, че когато тяхното послание е програмирано с добри помисли, то съвсем скоро ще се превърне в една съвършена и прекрасна реалност.

Още един начин, чрез който можете да промените енергийните вибрации около вас е, чрез помощта на пречистващата медитация. Като за целта трябва да се настаните удобно да заемете поза за медитиране, след което да затворите очи и да се опитате да съзрете енергийния поток под формата на светлинен кръг до който трябва да се докоснете, за да можете да се заредите с тази свръх необятна енергия.