Как да привлечем изобилие и щастие, чрез мисловна визуализация

  • Сподели:
Как да привлечем изобилие и щастие, чрез мисловна визуализация

Всеки човек може да постигне всичко, за което душата му копнее, стига истински да повярва в своите успехи, те постепенно ще бъдат привлечени чрез силата на визуализацията. Единственото, което трябва да направите е да насочите ума си към това, което искате и да визуализирате изобилието за което мечтаете.

Принципите на визуализацията се състоят в силната вяра и връзката ни с Вселената. Затова първо трябва да намерим контакт със своето духовно Аз, което всъщност е най-великата божествена сила, която управлява цялото ни духовно същество и съзнание. Когато намерим връзката със своето висше подсъзнание, ще можем да зададем важните въпроси, които ни интересуват и да програмираме в него всичко онова, за което силно мечтаем. 

Техника за визуализация и програмиране на изобилие

Не винаги човешкият живот е програмиран да носи единствено положителни събития, затова трябва да се научим как правилно да управляваме подсъзнанието си към привличането на удовлетворение и мир за нашата душа. В мисловната визуализация никога не бива да присъстват вредни токсични послания и образи, защото в противен случаи нещата, които визуализираме могат да приемат истински физически образ и да внесат пълен хаос в живота ни. 
Човешката мисъл притежава силата да променя и да контролира събитията в живота ни, затова внимавайте как и към кого я насочвате, ако искате да живеете в хармония с Вселената и с останалите хора.

Много е просто, колкото по-силно искаме нещо да се случи и започнем мисловно подсъзнателно да го визуализираме, ние всъщност ще бъдем на една крачка от осъществяването му, защото вече сме успели да дадем точни инструкция на съзнанието си, което бързо започва да работи в тази посока. Колкото по-категорично заставаме зад своето послание и колкото по-силно вярваме в неговата успешна реализация, толкова по-бързо ще успеем да видим с очите си, как животът ни се променя и става все по-добър.

Съзнателното програмиране на послания е образно казано, като едно кълбо с енергия, което държим в ръцете си, но за да може тази енергия да ни зареди със сила, трябва да я насочим към целта. След като желаем силно благоденствие и изобилие, трябва мисловно да визуализираме картината на бъдещето си. След което да насочим цялата си мисловна енергия към реализирането на този план, а съзнанието ни ще бъде наш помощник в постигането на успешни резултати. 

Качеството на живот е пряко свързано с нашите мисли и когато те са насочени вместо към прогрес към неуспехи, Вселената не успява да отключи енергийния приток на положителна енергия, затова всяко следващо събитие в живота ни е поредица от неприятни моменти, които са верижна реакция от нашите мисловни послания.
Мислете за изобилие и то ще дойде, мислете за здраве и ще го имате, само тъмните и негативни мисли оставете на страна, защото единствено без тях имате шанса да получите всичко онова, за което копнее душат ави.