Мантри за предизвикване на щедро изобилие и богатство

  • Сподели:
Мантри за предизвикване на щедро изобилие и богатство

Вселената дарява с материални блага, обикновено богатите духовно, вложили много усилия, за да получат нужния престиж, духовно израстване, социално положение и бистра мисъл. Водени от желанието си да се утвърдят и да подобрят стандарта си на живот, тези хора са успели да разменят нищетата в която са живеели дълго време, с охолство и изобилие на материални блага, но дори и те знаят, че в този живот нищо никога не идва даром и за да постигне желаните цели е нужно човек да вложи много повече, като например време, в което да убеди себе си, че може да се справи с всякакви трудности и препятствия по пътя към победата. 

A за да го постигне трябва задължително да промени начина си на мислене, както и да изпрати специални послания към Вселената, които ще му помогнат да отвори много ползотворни врати пред себе си. Когато човек иска да постигне нещо повече от това, с което разполага до този момент, той трябва на първо място да зареди своето съзнание с позитивна и чиста енергия, насочена в посока израстване, просперитет и богатство.

Мантри за богатство

''Аз мога да постигна целите си, защото притежавам всички качества за това!''

Като за начало доброто самочувствие е ключов фактор за постигането на успех и привличане на богатството. Когато човек е самоуверен, той успява по-лесно да се справи с трудностите и да прескача пропастите, които съдбата му изпраща. Когато успеем да се мотивираме, ще можем да спрем да се огъваме в трудните моменти и да имаме ясното съзнание, че с много труд и положени усилия, човек може да постигне всичко онова, за което душата му истински копнее.

Вярата в собствените ни способности, ни бута напред и ни помага, да се справим с конкуренцията, лицемерните среди, в които се налага да навлезем и с непредвидените обстоятелства, за които се изисква бърза мисъл, точност и усещането, че сме победители. Когато вярваме в себе си, нещата започват постепенно да се подреждат в наша полза и животът ни, изцяло се променя в положителна посока, но за да го постигнем, ясно и гласно всяка сутрин трябва да повтаряме тази мантра и да мотивираме вътрешното си Аз, да се бори независимо какви трудни и обезкуражаващи ситуации е предвидила да му изпрати съдбата. 

''Парите са средство да подобря живота си и да получа нужното спокойствие, затова вярвам, че съм достатъчно добър за да намеря начин, чрез който да получа достатъчно за удовлетворяването на своите нужди!'' 

Мислете положително за парите и те ще дойдат при вас!
Парите трябва постоянно да циркулират във вашия живот, но за да се случи това е нужно постоянство, упоритост и силна воля, които ще ви помогнат да изградите този мечтан свят, в който да се чувствате удовлетворени от своя собствен живот. Когато човек обича парите и имат точен план в какво да ги вложи, те задължително ще намерят пътят към него. 

Когато човек говори за тях с омраза и осъжда всички онези хора, които са успели да се издигнат в живота, той успява на подсъзнателно ниво да убеди себе си, както и Вселената, че те в действителност не са му нужни и така ги отблъсква от себе си, точно поради тази причина трябва да подхождаме с уважение към всичко, което ни заобикаля в нашия живот и да сме наясно, че ако искаме да променим материалното си състояние, трябва да изградим правилна нагласа в своето съзнание, която ще ни помогне да привлечем богатството.

Не е нужно да мислите за пари постоянно и те да бъдат единствената цел в живота ви, защото когато това се случи постепенно други важни елементи, които до този момент сте обичали от своето ежедневие, просто ще изчезнат и липсите ще почнат да стават осезаеми, независимо от факта, че вие вече сте милионери, други по основни неща ще мъчат съзнанието и душата ви, които не могат да се купят с пари.

За да привлечем богатството към себе си, трябва да мислим, че сме способни да се окуражаваме и да вярваме, че го заслужаваме, но запомнете това не трябва да бъде на всяка цена, достатъчно е да имаме толкова материални средства, колкото биха внесли баланс в живота и биха ни дали някакво спокойствие, за да можем да си позволим нещата, от които сме имали нужда преди - това е всичко, с което трябва да закодираме своето съзнание, ако искаме да привлечем богатството към себе си и да повярваме, че сме достатъчно способни да задържим идващите пари за по-дълго време в живота си!