Какво трябва да знаете за зодия Везни – непостоянни, манипулативни и повърхностни

  • Сподели:
Какво трябва да знаете за зодия Везни – непостоянни, манипулативни и повърхностни

23 септември – 22 октомври
Управляваща планета – Венера 
Въздушен знак

Непостоянството на този въздушен знак е пряко свързано с това, че много често променя своята посока и настроение, докато днес е един супер позитивен и креативен човек, утре той може да бъде свръх депресиран и апатичен към целия свят. Обикновено равнодушието и безразличието този знак го показва към хора, които не са важна част от близкото му обкръжение и от живота му, именно поради тази причина, той не се опитва да заплаща данък обществено мнение, което пък от своя страна е един много добър плюс и качество което си заслужава човек да притежава.

Хората, които ги познават бегло могат да ви споделят, че представителите на тази зодия са супер обиграни манипулатори, но истината е че, Везните просто се стремят да следват своя предварително начертан план в главата и да гонят целите си, като използват всички позволени средства, в което всъщност няма нищо лошо. 

Тази зодия е естет, който обича красивите съчетания, всичко модерно и изтънчено, което говори за лукс и класа. Везните са една от зодиите, които са надарени с природната дарба да общуват лесно с останалите хора и бързо да намират общ език, дори и с най-странните индивиди. Тази зодия има добре развит социален живот, благодарение на своята коректност, тактичност, отзивчивост и силна харизма. 

Повърхностни и студени изглеждат обикновено тогава, когато обмислят в детайли своята стратегия, тогава са способни да не забележат и преминаващ багер през краката им, защото са насочили цялото си внимание и енергия към даден проект. Везните са известни със своята изпълнителност, почтеност и доброта, защото те са знакът, който в действителност е свързан с равновесието, хармонията и баланса, именно това е и тяхната природа въпреки, че често пъти изглеждат непостоянни, разглезени и прекалено авантюристични, в действителност те са особено дипломатични, отговорни, упорити, интелигентни и със сигурност, добре обиграни, владеещи всякакъв вид техники за постигане на желанията си.

Везните са зодията на справедливостта, която всячески се стреми да потуши конфликтите и да създаде позитивна и хармонична средна, в която всички хора по света да се чувстват щастливи. Хората, които имат до себе си представители на този въздушен знак са наистина благословени, защото Везните носят голямо сърце, в което могат да поберат много любов.