Зодия Везни – кой партньор ви подхожда най-много в любовта

  • Сподели:
Зодия Везни – кой партньор ви подхожда най-много в любовта

Зодия Везни и Зодия Овен

Въздух и огън. Взаимно допълващи се знаци. Единият е изпълнен с енергия и динамика, а другият е уравновесен и чувствителен. Доминиращият партньор в тази връзка ще е Овенът. Той ще взима сериозните решения, а Везните ще подхождат дипломатично и с доза търпение. Ако успеете да му дадете нужното пространство и свобода, Овенът ще е верен, честен и изключително предан към вас.

Зодия Везни и Зодия Телец

Въздух и земя. В тази връзка любовта ще е по-силна от всичко. Двата знака са под влиянието на Венера – това ги кара да погледнат живота от един ъгъл и колкото и да са различни ги сближава, по един магичен начин. Коренно различни темпераменти – Телецът е конструктивен материалист, а Везните са изискани и нежни. Въпреки тези разлики, двата знака чувстват силно влечение и нестихваща страст един към друг.

Зодия Везни и Зодия Рак

Въздух и вода. Ако искате да изживеете една силна и страстна любов, трябва да изберете партньор от зодия Рак. С него вие ще почувствате топлина, обич загриженост и като цяло взаимност. Заедно ще се насладите на вълшебни романтични мигове, които ще ви накарат да се почувствате на седмото небе от щастие. Докато се гоните един друг, вие ще се забавлявате искрено и ще се наслаждавате на емоциите и чувствата, които ще ви обземат.

Зодия Везни и Зодия Дева

Въздух и земя. В Девата вие ще намерите лоялен, честен и предан партньор, стига да му дадете шанс да ви покаже своите качества. Защото ще е нужно известно време, за да вникнете в природата на зодия Дева и да разберете, какво всъщност се крие под повърхността ѝ. Девата на пръв поглед е непохватна и повърхностна, но ако се постараете да я опознаете по-добре, ще намерите един прекрасен и отдаден на семейството партньор.