Кралиците на суетата и техните зодии

  • Сподели:
Кралиците на суетата и техните зодии

Тези жени особено много държат на своя външен вид, както и на това как изглеждат в очите на другите, именно затова са способни да отделят купища часове, за да се погрижат да изглеждат повече от перфектно. Това са коконите, които обичат да се суетят и над дребните детайли от визията си.

Жената зодия Лъв 
Лъвицата заема първо място в класацията на суетата, тъй като за нея външният вид в действителност е красивата обвивка, по която ни посрещат и в която човек трябва да влага големи средства, за да може в бъдеще и тя да му се отплати.

Именно поради тази причина тази жена може да прекара милиони часове пред огледалото в изпипване и на най-невидимите и дребни детайли от нейния външен вид. Жената Лъв е стилна, класна и сексапилна, знае как правилно да съчетае всяка част от нейната визия, за да изглежда просто безупречна.

Като истинска кралица, тя живее със суетата, която управлява напълно нейното ежедневие. За нея е важно да поддържа един добър имидж, както и да изглежда зашеметяващо и дори преди малко да е станала от сън, тя веднага ще се заеме с това да подобри външността си.

Лъвицата обича да глези своето тяло и душа, както и да залага на луксозните бляскави детайли. Често пъти хората започват да я смятат за надменна и надута, просто защото тази жена държи да изглежда добре и да се чувства добре в собствената си кожа, а в действителност Лъвицата е слънчева и нежна, но твърде суетна.

Дори тя самата често пъти се запитва дали това е качество, което ѝ помага или недостатък, с който трябва да се бори. Хората, които я познават достатъчно добре, ще ви кажат, че с нея човек на първо място трябва да се зареди с много търпение. Поканете я на среща и бъдете сигурни в едно и това е, че тя няма да успее да дойде навреме, тъй като отново суетата и е попречила да се оправии по-бързо и да спази уговорения час.

Нейната суета на моменти може да се превърне и във всепоглъщаща и тази жена да забрави напълно, за това къде се намира и кой всъщност ден сме днес. Кралицата на суетата е изтънчена, красива, стилна и нейната великолепна визия, дължи именно на прекараните стотици часове в подобряване и изглаждане на недостатъците, въпреки че в голям процент от случаите тези недостатъци са видими единствено и само за нея самата и някой друг.  

Жената зодия Скорпион
Жената Скорпион обича да подържа своя външен вид, като винаги залага на оригиналното, скъпото, блестящото и луксозното. Нейната суета често пъти я прави недостъпна, студена и арогантна в очите на другите, но в действителност тази жена държи на своя външен вид и знае свето място в обществото, а то определено не е в публиката.

Господарката на суетата, обича да сменя стиловете, дори е способна да преобрази дома си хиляда пъти, докато той не стане идеален. Тя е истински педант, който знае какво иска и още по-добре от това, знае как да го получи.

Суетна, силна, сексуална, тя определено събира погледите след себе си, както на мъжете, така и на жените, защото жената Скорпион е уникална и несравнима.

Нейната суета ѝ подсказва, че трябва да добави някоя щриха от себе си, а когато подбира аксесоарите се вглежда, дори и в най-дребните детайли, за да завърши напълно своята визия, тя винаги влага много време, вкус и средства, за да изглежда наистина безупречно и зашеметяващо.

Жената зодия Дева
Девата е известна със своята суета и манията и за чистота. Жената родена под този знак е истински перфекционист, която особено много държи на своя външен вид.

Няма как да забележите тази жена с раздърпани панталони или облечена неглиже, просто защото тя винаги обръща изключително много внимание на своята външност. Не само, че е педантична, но тя има навика често да сменя стила си и да експериментира, както със своята прическа, така и с облеклото си.

Жената Дева е силно емоционална и придирчива, не понася хаоса и мръсотията, а суетата изцяло е завладяла нейното съзнание.

Днес може да харесва един стил на обличане, а утре коренно различен, при нея всичко се променя за секунди, а разнообразието е важен детайл от живота ѝ. Девата винаги се старае да изглежда безупречна и затова набляга на малките детайли в облеклото си, които ще вкарат допълнителен щрих в излъчването ѝ. Тази жена е суетна и артистична, именно поради тази причина повечето хора я възприемат за странна и различна, но въпреки всичко тя си остава една мила, елегантна кокона. 

Жената зодия Близнаци
Близначката не само, че е суетна, но държи да има всичко, което в момента е модерно. Тя е готова да вложи купища пари в козметика и облекло, само и само да разнообрази своя стил и да изглежда просто перфектно.

Енергична, емоционална и секси, жената Близнаци умее да съчетава несъчетаеми комбинации, както има склонността да се държи малко дръпнато и да преценява хората по техния външен вид, което я прави не само суетна, но и претенциозна в очите на останалите хора.

Често пъти подведена от суетата, тя е готова да изпразни семейния бюджет, като инвестира парите в своя външен вид, когато иска някаква промяна или нещо материално, тя задължително трябва да го притежава и то на всяка цена.

Нейната суета я превръща в жена, която определено не знае какво значи думата спестявания, но пък в жена с много вкус, стил и бляскав почерк за допълнение към своето излъчване и визия.

Предлагаме ви и: Най-добрите приятели сред зодиите

Най-нетърпеливите зодии в любовта

Характерни черти на типичните Везни

Любовните връзки на зодия Дева със Стрелец, Козирог, Водолей и Риби